Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Νησαϊκός – Δόξα Λιανοβεργίου 0-5 (vid. με δηλώσεις)

Χωρίς τίτλοΣτην αναμέτρηση που διεξήχθη στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής,. η βαθμολογικά αδιάφορη ομάδα της Δόξας Λιανοβεργίου πέτυχε μεγάλη και με ευρύ σκορ νίκη απέναντι σε αυτήν του Νησαΐκού, η οποία ήθελε τη νίκη, ελπίζοντας σε τυχόν στραβοπάτημα των πρωτοπόρων να πλησιάσει την κορυφή.

Το σκορ άνοιξε στο 14’ στην πρώτη ουσιαστικά αξιόλογη φάση του αγώνα, έπειτα από κόρνερ που κέρδισε η Δόξα ο Καραπατσάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Νησαΐκος κέρδισε φάουλ πάνω στην γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε για άλλη μια φορά ο διασωθείς Αναστασόπουλος με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Καραλάζου.

Με την συμπλήρωση του ημιώρου ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Άγγελος Καραντουλαμάς, με ανάποδη κεφαλιά “έγραψε” το 0-2. Το τρίτο τέρμα για τους “μπλε” έγινε στο 37’, μετά από ένα όμορφο αλλά και τυχερό τέρμα του Κυνηγόπουλου, ο οποίος επιχείρησε σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Συμσερής δεν υπολόγισε σωστά την φορά της μπάλας η οποία ακούμπησε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 41’ λίγο έλειψε να γίνει το 0-4 με τον Ιωάννου να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ και τον Συμσερή να αποκρούει θαυμάσια στο δεξί του “παραθυράκι”.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε να επιδείξει και πάρα πολλά… Ο προπονητής του Νησαΐκου Γιώργος Πατρίκας χρησιμοποίησε πολλά νέα παιδιά, ενώ η ομάδα του Λιανοβεργίου προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό. Αυτό δεν εμπόδισε τον Καραντουλαμά να πετύχει στο 76′ το 0-4  και δέκα λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ ήταν η σειρά του Γελαδάρη να σκοράρει διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με ένα κερδισμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, το οποίο εκτέλεσε άστοχα ο Αντώνης Παπαδόπουλος, στέλνοντας τη μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Καραλάζου.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής και η διοίκηση της ομάδας του Λιανοβεργίου ευχαρίστησαν τους ανθρώπους του Νησίου για την άριστη φιλοξενία τους και γενικότερα το κλίμα στο παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, με παίκτες, προπονητές και φιλάθλους να δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο και γενικότερα ο αθλητισμός  είναι ψυχαγωγία και διασκέδαση.

 Συνθέσεις

Νησαΐκός : Συμσερής, Τάκος ( 79’ Παπαγεωργίου), Παπαδόπουλος Αντ., Κούκλας Ν. ( 79’ Μαργαρίτης), Ταραπόσος, Κουρμουλάκης, Παπαγιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Κελεσίδης, Μητσιώτης (46’Αναστάσης).

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Ζαχόπουλος ( 79’ Τερζίδης), Καραπατσάς, Τόζογλου, Λουκάς, Κουτίκας, Ιωάννου, Γελαδάρης Σ., Γερόπουλος, Κυνηγόπουλος, Καραντουλαμάς

Βάλτος Boys

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected