Διάφορα

Cafe “Relax” – Φουλ αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Μία μέρα γεμάτη….ποδόσφαιρο η σημερινή και το Cafe “Relax” (Κεντρικής 141, Πλατεία Αγ.Αντωνίου Βέροιας) σας προσφέρει από νωρίς το απόγευμα μία πανδαισία θεάματος που θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τα μεσάνυχτα με τις ευρωπαϊκές”μάχες” για το Champions League

Τι θα παρακολουθήσουμε για τη Super League

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται στον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι το οποίο ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Οι Περιστεριώτες είναι αρκετά ανεβασμένοι μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Νίκο Νιόπλια και μετρούν τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα τους παιχνίδια. 

Από την άλλη πλευρά όμως αρκετά ανεβασμένος είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν οκτώ σερί νίκες και σήμερα στοχεύουν στην ένατη για να σπάσουν και ένα ρεκόρ. Το σημαντικότερο όμως είναι να διατηρήσουν τις πιθανότητες που έχουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ιδιαίτερη σημασία έχει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη με τον Γιώργο Γεωργιάδη να επιστρέφει στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά την απόλυση του Άγγελου Αναστασιάδη. Στόχος των θεσσαλονικιών; Να ανακάμψουν και να πλασαριστούν όσο καλύτερα μπορούν στα πλέι-οφ. 

Το πρόγραμμα της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 
ΠΑΣ Γιάννινα – Πλατανιάς (15:00) 
ΟΦΗ – Πανθρακικός (15:00) 
Πανιώνιος – Βέροια (17:15) 
ΠΑΟΚ – Εργοτέλης (17:15) 
Λεβαδειακός – Καλλονή (17:15) 
SKODA Ξάνθη – Παναιτωλικός (17:15) 
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (19:30) 

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (16:45) 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected