Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Δύο ακόμη εισιτήρια σε Γερμανία και Ισπανία

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ θα βρουν κάτοχο σήμερα το βράδυ. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι; Ντόρτμουντ και Γιουβέντους για το πρώτο και Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι για το δεύτερο. 

inner
Ντόρτμουντ – Γιουβέντους (1-2) 
Η Γιουβέντους έχει το προβάδισμα αλλά δεν είχε τον ηγέτη της. Ο Πίρλο τελικά δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί και να είναι στην αποστολή της «Μεγάλης Κυρίας» στην προσπάθεια που θα κάνει για να υπερασπιστεί τη νίκη 2-1 από την Ιταλία. 

Και την στιγμή που ο Αλέγκρι αναζητά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του Πίρλο ο Κλοπ τρίβει τα χέρια του… Ο Νούρι Σαχίν είναι απόλυτα έτοιμος και αναμένεται να δώσει το «παρών» στην 11άδα της γερμανικής ομάδας, οργανώνοντας το παιχνίδι της και ανεβάζοντας το ηθικό των συμπαικτών του. 

Η παράδοση δίνει ελπίδες στη Γιουβέντους. Είναι η ομάδα η οποία έχει πάρει τις τρεις από τις συνολικά έξι νίκες που έχουν οι ιταλικές απέναντι στη Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια έχει πέντε νίκες ενώ τρια ματς έχουν λήξει ισόπαλα. 

Οι πιθανές 11άδες: 
Ντόρτμουντ (Κλοπ): Βάιντερφέλερ, Κιρχ, Σμέλτσερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σαχίν, Γκουντογκάν, Μπλαστσικόφσκι, Καμπλ, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ. 

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόνμ, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Λιχτστάινερ, Κιελίνι, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Βιντάλ, Περέιρα, Μοράτα, Τέβες. 

inner

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Σίτι (2-1) 
Μετά τη νίκη της στο «Έτιχαντ» έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπαρτσελόνα αυτό που καλείται να κάνει σήμερα στο «Καμπ Νου» έχοντας και πάλι στη σύνθεσή της τον… δήμιο της Σίτι. Το όνομά του Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ματς και «καθάρισε» το παιχνίδι. 

Στην αγγλική ομάδα τα πράγματα είναι δύσκολα… Ο Πελεγκρίνι γνωρίζει καλά πως η παραμονή του στον πάγκο της κρίνεται πολύ από το σημερινό αποτέλεσμα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο θα το περιμένουν με ανυπομονησία και οι άγγλοι. Η Σίτι είναι η μόνη αγγλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε περίπτωση που αποκλειστεί θα σημάνει τη δεύτερη σεζόν που μένουν εκτός προημιτελικής φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης οι αγγλικές ομάδες. 

Το καλό μαντάτο για την Σίτι είναι το γεγονός ότι στην 11άδα της ομάδας θα είναι ο Γιάγια Τουρέ ο οποίος απουσίαζε στο πρώτο ματς. 

Οι πιθανές 11άδες 
Μπαρτσελόνα (Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Άλβες, Μαστσεράνο, Ράκιτις, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ 

Μάντσεστερ Σίτι (Πελεγκρινι): Χαρτ, Ντεμικέλις, Κομπανί, Ζαμπαλέτα, Κολάροφ, Τουρέ, Φερνάντο, Μίλνερ, Σίλβα, Νάσρι, Αγουέρο. 

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected