Football League

Χίλια μπράβο Ανδρέα!

Basilogiannis-Apostolis1Τελικά τι είναι ο πρωταθλητισμός. Είναι δόξα, είναι χρήμα, είναι επίτευξη προσωπικών φιλοδοξιών; Οι θυσίες, οι στερήσεις και ο αμέτρητος κόπος, εξαργυρώνονται με τις παραπάνω αποζημιώσεις;

Φυσικά όχι. Πέρα από τον πρωταθλητισμό, υπάρχει ο αθλητισμός. Υπάρχει το αγνό, το άδολο, το σημαντικό να είσαι καλός άνθρωπος και παράδειγμα για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη τον γνωρίσαμε μέσα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Λαμία, που τον κατέταξαν στους πιο χρήσιμους – πολύτιμους – παίκτες στην προσπάθεια πρωταθλητισμού της ιστορικής Λαμίας.

Την Τρίτη το μεσημέρι ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, μαζί με τον Γεράσιμο Χαϊκάλη βρέθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας δίνοντας χαρά στον μικρό Αποστόλη που ταλαιπωρείται από πυρετό και σε αντίθεση με άλλα ματς, δε θα μπορέσει να βρίσκεται στις εξέδρες στο παιχνίδι της χρονιάς με τον Ηρακλή. Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα ενός από τους πιο πιστούς φιλάθλους της Λαμίας, του Φάνη Καρυωτάκη που είναι θείος του Αποστόλη, συνάντησε το μικρό του θαυμαστή, δίνοντας του τεράστια χαρά που μας συγκίνησε όλους.

Κάτι τόσο μικρό αλλά συγχρόνως ΤΕΡΑΣΤΙΟ…

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έδωσε τόσα πολλά στο μικρό Αποστόλη και είμαστε βέβαιοι ότι κέρδισε και κείνος ακόμη περισσότερα.

Είναι το μεγαλείο να νοιώθεις χρήσιμος άνθρωπος παράδειγμα για τους άλλους.

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P