Κατηγορίες
Διάφορα

Δώρισε το νεφρό στο αφεντικό της και αντί για «ευχαριστώ» απολύθηκε!

image_a995 (1)

«Νιώθω προδομένη, πήρε το δώρο μου και το πέταξε»

Μια «ευγενική και γενναιόδωρη», όπως τη χαρακτηρίζουν, γυναίκα από το Λονγκ Άιλαντ δώρισε το νεφρό της στο αφεντικό της και αντί για «ευχαριστώ», έλαβε την απόλυσή της…

Όπως αναφέρει η New York Post, η 47χρονη Debbie Stevens εργαζόταν στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Atlantic Automotive Group και είχε για αφεντικό την Jackie Brucia, 61 ετών.

«Αποφάσισα να γίνω δότρια νεφρού στο αφεντικό μου και εκείνη μου πήρε την καρδιά», αναφέρει η ίδια στην εφημερίδα, «Νιώθω προδομένη. Αυτή ήταν μια τρομερή και απαίσια εμπειρία για μένα. Πήρε το δώρο μου και το πέταξε», σημειώνει η ίδια.

image_ffa7

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η 47χρονη αφού ενημερώθηκε από το αφεντικό της για την κατάσταση της υγείας της, αποφάσισε να γίνει εκείνη η δότρια. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε η Stevens δεν ήταν τελικά συμβατή. Έτσι, οι γιατροί συμφώνησαν να επιτρέψουν στην Stevens να δωρίσει το αριστερό της νεφρό σε κάποιον άλλο στην ομάδα μεταμόσχευσης, έτσι ώστε η Brucia να μπορούσε να κερδίσει θέση στη λίστα αναμονής και να πάρει όργανο από κάποιον άλλο.

Μετά την εγχείρηση η Stevens, πονούσε, ένιωθε δυσφορία και άρχισαν τα προβλήματα στο πεπτικό της σύστημα. Για το λόγο αυτό, δεν αισθανόταν έτοιμη να επιστρέψει στη δουλειά της ενώ ταυτόχρονα και η 61χρονη ανάρρωνε στο σπίτι της. Όταν τελικά επέστρεψε στην εργασία της, αξίωσε τριήμερη άδεια προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που είχαν παρουσιαστεί.

image_0fc2

Η 61χρονη Jackie Brucia

Όταν ενημέρωσε την 61χρονη για την πρόθεσή της, εκείνη της απάντησε ως εξής: «Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά όποτε σε ευχαριστεί. Οι υπόλοιποι θα θεωρήσουν ότι έχεις ειδική μεταχείριση». Έπειτα από ένα σύντομο διάστημα, η 47χρονη απολύθηκε. Πλέον η υπόθεση έχει λάβει τη δικαστική οδό.

Πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected