Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φίλιππος Μέσης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 0-2 (photos+video)

DSCN5147Αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη απέσπασε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης. 

Η ομάδα του Σάββα Αβετίδη δυσκολεύτηκε αλλά πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στους “βυσσινί” και σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιάννη Γιάννου πάλεψε για το αποτελέσματα, είχε ξεσπάσματα στη σημερινή της απόδοση (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) ωστόσο γνώρισε τη 17η ήττα στο πρωτάθλημα έχοντας πάντα την χειρότερη επίθεση ανάμεσα στις 16 ομάδες.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με το καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Αστέρα όταν στο 8′, ο Κοτσογιαννίδης μπήκε στην περιοχή του Φίλιππου και βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Κώστα Πάτρα, με τον ρέφερι κ. Παρασίου να καταλογίζει το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέκος Οικονόμου. Έντονες οι διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, οι οποίοι υποστήριξαν πως ο Πάτρας βρίσκει τη μπάλα με την προβολή. Δείτε το βίντεο :

Το γκολ αυτό ήταν αυτό που ζήτησαν εξ αρχής οι φιλοξενούμενοι, ώστε να “ξεκλειδώσουν” την αντίπαλη άμυνα και να δώσουν στη συνέχεια βαρύτητα στη διαχείριση του αγώνα αλλά και στην προσπάθεια για δεύτερο τέρμα που θα έδινε ουσιαστικά τη νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι “βυσσινί” ανέβασαν στροφές μετά την επίτευξη του τέρματος, πίεσαν για την ισοφάριση εντούτοις το γκολ του Αγροτικού με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, τους “έκοψε” τα πόδια.

DSCN5167

Ας δούμε το φιλμ της αναμέτρησης μετά το πρώτο γκολ των “πρασίνων” :

14′ Σέντρα του Τσανασίδη από αριστερά ο Χειμωνίδης όμως δεν κάνει καλό πλασέ και ο Θεοδωρίδης μπλοκάρει

22′ Εξαιρετική πάσα του Γιάννου στην πλάτη της άμυνας  του Αστέρα, ο Κακάνης προσπαθεί με ψιλοκρεμαστό σουτ να νικήσει τον Λίκα, η μπάλα όμως κατέληξε στο πάνω μέρος των δικτύων

31′ Πάσα του Κώστα Πάτρα στο ύψος της μεγάλης περιοχής, σουτ με τη μία του Στέλιου Νουρή, η μπάλα ένα μέτρο περίπου από το δεξί δοκάρι του Λίκα.

36′ Πολύ καλή συνεργασία Χήστου και Αλέκου Οικονόμου στο χώρο του κέντρου, δυνατό σουτ τελευταίου στη γωνία ο Θεοδωρίδης όμως έπεσε σωστά και απέκρουσε.

41′ Σπάσιμο της μπάλας από τον Κακάνη που είχε πλάτη στο τέρμα,. ο Γιάννης Νουρής κάνει το δυνατό σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

47′ ΓΚΟΛ! Αδράνεια της άμυνας του Φιλίππου, ο Χειμωνίδης κέρδισε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Θεοδωρίδη (0-2)

53′ Δυνατό σουτ του Κουβατσίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοδωρίδη.

65′ Γκολ από τον Χρήστο Οικονόμου που πρόλαβε τον τερματοφύλακα πριν μπλοκάρει την μπάλα το τέρμα όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στο Θεοδωρίδη.

66′ Σουτ του Τσανασίδη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

 

67′ Από τερματοφύλακας…επιθετικός ο Θεοδωρίδης, ο οποίος έδωσε τα γάντια του στον Δημήτρη Δίντση που πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Γιάννη Νουρή.

70′ Τετ-α-τετ του Χρήστου Οικονόμου, το πλασέ του όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

89′ Γυριστό σουτ του Χρήστου Οικονόμου μέσα από τη μικρή περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δίντση.DSCN5149 DSCN5148

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου, με βοηθούς τους κ.κ. Μοσχόπουλο Δ. και Παυλίδη.

Συνθέσεις

Φίλιππος Μέσης : Θεοδωρίδης, Γιάννου, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Ρόκκος, Νουρής Σ. (λ.τ. 49′ Πάτρας Γ.), Νουρής Γ. ( 67′ Δίντσης) Τρούπκος, Κακάνης, Βασιλείου (λ.τ. 29′ Γιαννόπουλος), Μπαλτζής.

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας : Λίκα Χ., Ρηγόπουλος (71′ Νικολαϊδης), Κοτσογιαννίδης, Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης, Καρολίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., Κουβατσίδης, Φεζουλάς, Τσανασίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected