Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕ Καψόχωρας 3-2 (photos+video)

DSCN5263Χρειάστηκαν 26 παιχνίδια (25 πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου) για να καταφέρει ο ΠΑΟΚ Κουλούρας να πάρει την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν!

Ωστόσο, κατά γενική ομολογία, αυτό έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα καθώς η νεοφώτιστη ομάδα αποδεικνύει πως διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο, καλοδουλεμένο και με εξαιρετική τακτική συμπεριφορά καθ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και με την ψύχρα να είναι ιδιαίτερα έντονη για την εποχή, ΠΑΟΚ και ΑΕ Καψόχωρας έπαιξαν ελεύθερα και δεν θα είναι υπερβολή να τονίσουμε πως η σημερινή εξ αναβολής αναμέτρηση της 24ης αγωνιστικής, είναι μία από τις καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος αλλά και από αυτές που δεν…θέλεις να τελειώσουν!

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στα πρώτα 45 λεπτά να αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα (προηγήθηκαν 2-0), ωστόσο η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη βγήκε στο δεύτερο μέρος αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή. Κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια στο 80′ εντούτοις ο ΠΑΟΚ είχε τον τρόπο να φτάσει και σε τρίτο γκολ, το οποίο ήταν αυτό που έδωσε στους “ασπρόμαυρους” την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.Από την άλλη πλευρά, οι “κοκκινόμαυροι” αποχαιρετούν την κατηγορία μετά από τρία χρόνια παραμονής σε αυτήν, με αποκορύφωμα την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή περίοδο.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε πως οι δύο ομάδες θα έπαιζαν με στόχο τη νίκη και εκ των πραγμάτων οι δύο τερματοφύλακας είχαν ουκ ολίγη δουλειά στο σημερινό παιχνίδι. Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που βρήκαν πρώτοι στόχο, λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα.

DSCN5259

 

Συγκεκριμένα στο 29, ο Κάσα έκανε την προσπάθεια από δεξιά, επιχείρησε το δυνατό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Βρεττού και στην επαναφορά ο Θυμιόπουλος από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Ευθυμίου να χριστεί σκόρερ, όταν ο Θυμιόπουλος κινήθηκε ωραία στον άξονα, έκανε το δυνατό σουτ, ο Βρεττός απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Ευθυμίου στην επαναφορά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του ρεπορτάζ, η ομάδα του Μπάμπη Πιπιλιάρη μπήκε δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο και στο 50′ κατάφερε να μειώσει το σκορ, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Ο Δημήτρης Μαυρίδης έκανε την επέλαση από αριστερά, προσπάθησε να γεμίσει στην καρδιά της περιοχής, ωστόσο ο Χουϊλουλίδης που μπήκε στην πορεία της μπάλας, απέκρουσε με το χέρι και ο ρέφερι κ. Μαλούτας υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Πιπιλιάρης, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σακαλή, ο οποίος έπεσε σωστά χωρίς όμως να καταφέρει να αποκρούσει.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν στη συνέχεια, προσπάθησαν για την ισοφάριση και το κατάφεραν στο 79΄με τον Δημήτρη Μαυρίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά την κακή απόκρουση των αμυντικών του ΠΑΟΚ και με σουτ έφερε το ματς στα ίσια.

Οι “ασπρόμαυροι” όμως δεν είπαν την τελευταία τους λέξη στο παιχνίδι και έξι λεπτά αργότερα πήραν και πάλι το προβάδισμα στο σκορ, με ένα τέρμα που λυπούμαστε πολύ που δεν προλάβαμε να βιντεοσκοπήσουμε…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος κινήθηκε από δεξιά για τον ΠΑΟΚ, έσπασε στα πλάγια στον Παναγιώτη Δημούλτση και αυτός αφού πέρασε δύο αντιπάλους, την έστρωσε στο αριστερό και με εντυπωσιακό τρόπο την έστειλε στο “παραθυράκι” της εστίας του Βρεττού.Ένα γκολ – highlight που έδωσε τελικά και την πρώτη νίκη στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Στο 85′ η ΑΕ Καψόχωρας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπόσκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

DSCN5247

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Ασβεστάρα και Χαλατζιούκα.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Τσιφλίδης, Χουϊλουλίδης, Νεστορόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ν., Ιατρόπουλος, Ασλαμπάλογλου, Δημούλτσης, Ευθυμίου, Θυμιόπουλος (46′ Πετσάκου Α.), Κάσα.

ΑΕ Καψόχωρας : Βρεττός Μ., Πιπιλιάρης Γ., Μουσκεφτάρας, Μαυρίδης Μ., Σκούρα, Γκρίβα (67′ Μοσχόπουλος), Μπόσκος, Βασιλείου, Πιπιλιάρης Μ. (46′ Πιπιλιάρης Κ.), Ζάγιος (74′ Παναγιωτόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected