Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική – Το pregame των δύο ομίλων (22η και 21η αγωνιστική αντίστοιχα)

pregame1111111112

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

22η αγωνιστική

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του 1ου ομίλου στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο τόσο για το ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Α1 αλλά και το ποια θα τερματίσει στην τελευταία θέση που οδηγεί στην Β Ερασιτεχνική. Το πρόγραμμα της αυριανής 22ης αγωνιστικής δεν περιλαμβάνει κάποιο “εμπορικό” παιχνίδι, ωστόσο με εξαίρεση την αναμέτρηση του Λιανοβεργίου, όλα έχουν ξεχωριστή σημασία.

Η πρωτοπόρος (λόγω του goal average στα μεταξύ τους ματς) ΑΕ Αλεξάνδρειας μεταβαίνει στο Νεόκαστρο για να αντιμετωπίσει τον ουραγό Αχιλλέα, που “καίγεται” για τους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι “πράσινοι” είναι το απόλυτο φαβορί και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή, εκεί όπου έχουν συγκάτοικο την Ποντιακή Νεολαία Αράχου, που υποδέχεται την ίδια ώρα τον αδιάφορο βαθμολογικά Μακεδονικό Πλατάνου.

Η τρίτη της κατάταξης Ακαδημία Βέροιας αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ “Βικέλας” τον ΠΑΟ Παλατίτσια, που έχει απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη και οι “βυσσινί” έχουν την ευκαιρία να πάρουν τρεις ακόμη βαθμούς και να διατηρηθούν στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1.

Πιο δύσκολο έργο (τόσο αύριο όσο και γενικότερα) για τον Νησαϊκό, που έχει απομακρυνθεί πέντε βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις και αύριο θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να κάμψει την αντίσταση του πάντα μαχητικού Άρη Παλαιοχωρίου.

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι δίνει ο Εθνικός Ράχης, που θα μεταβεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Μέσης για να αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο στα τελευταία ματς Νηρέα Βέροιας, με τους “κυανόλευκους” να θέλουν τη νίκη ώστε να αυξήσουν τη διαφορά (σε περίπτωση ήττας του Αχιλλέα Νεοκάστρου) από την τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση της Δόξας Λιανοβεργίου με τον Αλιάκμων Νησελίου, με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται ελεύθερα και χωρίς σκοπιμότητες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Νηρέας Βέροιας (11) – Eθνικός Ράχης (12)  [1-2]

Ακαδημία Βέροιας (3) – ΠΑΟ Παλατίτσια (10)  [5-0]

Αχιλλέας Νεοκάστρου (13) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (1)  [1-4]

Ποντιακή Νεολαία Αράχου (2) – Μακεδονικός Πλατάνου (8)  [1-1]

Δόξα Λιανοβεργίου (5) – Αλιάκμων Νησελίου (9)  [2-2]

Άρης Παλαιοχωρίου (6) – Νησαϊκός (4)  [3-3[

Ρεπό : Θύελλα Σταυρού (7)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

21η αγωνιστική

Με μοναδικό ενδιαφέρον το ποια ομάδα θα τερματίσει στην τελευταία θέση που οδηγεί στην Β Ερασιτεχνική, συνεχίζεται το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, με τη διεξαγωγή της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Και ενώ τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει για το ποιες δύο ομάδες θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην Α1, Απόλλων Λυκογιάννης και Νέα Γενεά Νικομήδειας έχουν μπροστά τους 180 αγωνιστικά λεπτά για να διαπιστώσουν σε ποια κατηγορία θα συμμετέχουν τη νέα σεζόν.

Οι “κυανόλευκοι”, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 11η θέση με 14 βαθμούς, θέλουν μόνο νίκη αύριο με την Ακαδημία Μακροχωρίου ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά αλλά και να αγωνιστουν με αβαντάζ την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον Απόλλων στον Άγιο Γεώργιο.

Οι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη πλευρά, αγωνίζονται αύριο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά αγωνίζεται όμως πάντα για τη νίκη και ειδικά στην έδρα του είναι ιδιαίτερα δυνατός (5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 9 ματς)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του προγράμματος, ξεχωρίζει αναμέτρηση στη Μαρίνα αλλά και αυτή στο Δημοτικό Γήπεδο Παναγιωπούλας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Κεραυνός Επισκοπής (1) – ΑΕΠ Βέροιας (8)  [1-0]

ΑΟ Μαρίνας (6) – ΓΑΣ Κοπανού (2)  [2-5]

Απόλλων Λυκογιάννης (11) – Ακαδημία Μακροχωρίου (7)  [1-1]

Δόξα Νάουσας (9) – Ελπίδα Μονοσπίτων (3)  [0-0]

Θύελλα Στενημάχου (5) –  Απόλλων Αγίου Γεωργίου (10)  [3-0]

Ολυμπιακός Νάουσας (4) – Νέα Γενεά Νικομήδειας (12)  [3-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected