Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-0 (photos)

image (2)

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε σήμερα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας ΑΣ Ειρηνούπολης, ο οποίος επικράτησε στο Αγγελοχώρι του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΦΑΣ Νάουσα, διατήρησε τη διαφορά τους ενός βαθμού από τους διώκτες του.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό έδειξε πως ήθελε να “καθαρίσει” τη νίκη. Οι “τζιαλορόσι” απείλησαν πολλές φορές την εστία του Λίκα και πίεσαν σε μεγάλο βαθμό την αντίπαλη άμυνα, που προσπάθησε να αναχαιτίσει τις συνεχόμενες επιθετικές πρωτοβουλίες των γηπεδούχων.

Με τη συμπλήρωση 8 λεπτών στην αναμέτρηση, οι πρωτοπόροι πήραν προβάδισμα στο σκορ, όταν  ο Λαμπριανίδης κινήθηκε ωραία στον άξονα, ελίχθηκε ανάμεσα στους αντιπάλους του, δοκίμασε το σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα όμως χτύπησε στη ρίζα του δοκαριού. Σττην επαναφορά όμως ο Καραγιάννης, που κυνήγησε τη φάση, με κεφαλιά σε άδεια εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι δεν επαναπαύθηκαν στο γκολ και συνέχισαν να πιέζουν, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των Καραγιάννη, Πέτγαζλη και Καρυπίδη, το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα. Στο διάστημα αυτό, οι παίκτες του Σάββα Αβετίδη περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο και οι όποιες προσπάθειες για να επιτεθούν, ανακόπηκαν εν τη γενέσει τους.

image (3)

Ίδια η εικόνα και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, με τους “τζιαλορόσι” να αναζητούν το γκολ που θα “κλειδώσει” τη νίκη και τους “πράσινους” να προσπαθούν με αντεπιθέσεις κυρίως να απειλήσουν τα καρέ του Ιωακειμίδη. Η είσοδος του Αλέξη Χάμπαλη στο 53′ σκόπευε προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο τρία λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, με μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Χάρη Συμεωνίδη, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Από το χρονικό σημείο του δεύτερου τέρματος μέχρι και το τέλος ο ρυθμός έπεσε στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να επισκέπτονται τα αντίπαλα καρέ σε δύο περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε τις ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα, το οποίο ήρθε τελικά στο 86′ και πάλι από τον Χρήστο Καραγιάννη ο οποίος σε ένα γέμισμα από το χώρο του κέντρου κινήθηκε πιο γρήγορα στη μπάλα και σουτ νίκησε τον Λίκα για το 3-0.

Με τη νίκη τους αυτή οι “τζιαλορόσι” διατηρούν το +1 από τον ΦΑΣ Νάουσα και μεταβαίνουν το Σάββατο στο ΔΑΚ για το ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον φετινό τίτλο. Το συγκρότημα του Γιώργου Τυριακίδη θα αγωνιστεί για δύο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία τους δίνει το προβάδισμα μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Αγροτικός δίνει ίσως το κρισιμότερο παιχνίδι του από την αρχή της χρονιάς, καθώς υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα τον “ανταγωνιστή” Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και έχει την ευκαιρία, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, να αποσπαστεί τρεις βαθμούς από τους “κιτρινόμαυρους”.

image (1)

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και.Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Συμεωνίδης, Αργυρίου, Τζεϊρανίδης (46′ Μανδάλης), Κουκουράκης, Τενεκετζής, Λαμπριανίδης, Πέτγαζλης (67′ Σαμψωνίδης), Καραγιάννης, Γκελοσάνι, Καρυπίδης (59′ Παρσόπουλος)

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Ρηγόπουλος (53′ Χάμπαλης) Κοτσογιαννίδης (59′ Νικολαϊδης), Αβετίδης, Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης, Καρολίδης, Οικονόμου Α., Οικονόμου Χ., , Φεζουλάς, Τσανασίδης.

περισσότερες φωτογραφίες αργότερα στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected