Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική – Κυπελλούχος ο ΑΟ Τρίκαλα!

trikalatelpani_610x400Σε έναν τελικό για γερά νεύρα τα Τρίκαλα επικράτησαν 3-2 του Εθνικού, που φωνάζει για πέναλτι στο 88′, στην Άμφισσα και στέφθηκαν Κυπέλλουχοι Γ΄ Εθνικής.

Στο ντεμπούτο του Αμανατίδη στον πάγκο, οι Τρικαλινοί κατάφεραν να προσπελάσουν το πειραιώτικο εμπόδιο σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι, που σημαδεύτηκε από προσωρινή διακοπή στο φινάλε λόγω έντονων διαμαρτυριών του Εθνικού για πέναλτι που δε δόθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, αλλά είχε δύο γκολ. Τα Τρίκαλα προηγήθηκαν με τονΣαχινίδη στο 10′, ενώ ο Εθνικός ισοφάρισε με πέναλτι του Σούφλα στο 39′. Σχεδόν πέντε λεπτα μετά την σέντρα του δεύτερου 45λεπτου, τα Τρίκαλα κέρδισαν (νέο) πέναλτι και ο Βαγγέλη σκόραρε από την άσπρη βούλα. Ο τελευταίος, στο 62’΄ με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα με 3-1 στην ομάδα του και ουσιαστικά έβαλε σφραγγίδα στην κούπα.

Ο Εθνικός, όμως, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Μείωσε στο 84′ με γκολ του Σούφλα, ζήτησε πέναλτι τέσσερα λεπτά μετά σε μαρκάρισμα στον Σταφσουλάι και το ματς έγινεροντέο. Λόγω έντασης (και στην κερκίδα του Εθνικού) το παιχνίδι διακόπηκε και συνεχίστηκε μετά από διακοπή 10 λεπτών, δίχως να αλλάξει κάτι.

Συνθέσεις

Τρίκαλα: Ντάσκας, Σκούπρας, Τέλλος, Παπαευθυμίου Π., Κουτσόπουλος, Σπάσιτς, Βαγγελή, Κέρι, Μοσχάκης (73′ Ζυγκερίδης), Καμπλιώνης (100′ Μπασιάκας), Σαχινίδης (82′ Πέντσας)

Εθνικός: Βουτσινάς, Χαλκιάς (63′ Σταφσουλάι), Γερόλυμος, Μακρής, Κουκούλης, Γούλας (75′ Μοσχάκης), Παυλάκης, Σούφλας, Λύγκος (72′ Παυλόπουλος), Δωροβίνης, Μάναλης

Παρακολουθήσατε live την εξέλιξη του αγώνα από την mikriliga.com

Φωτό: goaltrikala

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected