Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύρασος 2-2

DSC_0339

Παιχνίδι για δυνατούς λυτές ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας  στο παιχνίδι του τοπικού Αχιλλέα με τον Πύρασο Αγχιάλου.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο. Ο Αχιλλέας πήρε μπροστά στην επανάληψη, πίεσε σκόραρε δυο φόρες, ισοφαρίζοντας και έχασε ευκαιρίες να πάρει και τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Βόλου ήταν στημένη σωστά στον αγωνιστικό χώρο και καλά διαβασμένη, με τους ποδοσφαιριστές της Κατερινιώτικης ομάδας να μην μπορούν να βρίσκουν διαδρόμους για να πλησιάσουν στην εστία του Χαλάτση.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μια απόκρουση των παικτών του Πύρασου, ο Σακελλαρίδης έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα πέρασε από επάνω του. Την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε ο Π. Κοντοβάς και με εύκολο τρόπο έγραψε στο 5΄το 0-1.

Από μια φάση που δε μύριζε γκολ στο 26΄ο ίδιος παίκτης με κοντινό πλασέ, διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τέρματα της ομάδας του.

Ο Αχιλλέας δεν ήταν καλός στα πρώτα 45΄λεπτά, παρόλα αυτά όμως θα μπορούσε να σκοράρει στο 28΄με τον Καραγκούνη που σούταρε από καλή θέση άουτ.

Στην επανάληψη η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε. Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ έχοντας καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας με την άμυνα της Βολιώτικης ομάδας όμως να μην «ξεκλειδώνει» εύκολα.

Στο 77΄όμως η κεφαλιά του Λαζαρίδη από κοντά σε φάση διαρκείας στην εστία του Χαλάτση, αποκρούστηκε με το χέρι καθαρά πάνω στην τελική γραμμή, από τον Στεφανή. Ο παίκτης του Πύρασου δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Νάκας μειώνοντας σε 1-2.

Στις καθυστερήσεις ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ο Μακράκης με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κίτρινες κάρτες δέχθηκαν οι Παυλίδης, Δερμίσης για τους γηπεδούχους και Γκάγκας Σπ., Αναστασίου, Βέργος, Τσιουρελής, Βαγγελάκος και Γκάγκας Λ. για την ομάδα του Βόλου. Κόκκινη δέχθηκε ο Στεφανής στο 78′

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Σακελλαρίδης, Λαζαρίδης, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Καραγκούνης, Κοτσιαρίδης (60΄Δερμίσης), Νάκας, Μακράκης.

Πύρασος : Χαλάτσης, Σφάκας (74΄ Τσιουρέλης), Βέργος, Γκοντοβάς Γ., Γκάγκας Σπ., Στεφανής, Μπασδάνης, Βαγγελάκος, Μυριώτης (70΄Δαμάσκος), Γκοντοβάς Π. (80΄Γκάγκας Λ.), Αναστασίου.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected