Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 5-0

aris_buzantio
Με τον Μάουρο Πόι να σημειώνει χατ – τρικ και τους Καπνίδη και Νάκα να βρίσκουν δίχτυα, ο Άρης, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο μέρος, επικράτησε με 5-0 του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και παρέμεινε στο -4 από την κορυφή.

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς ανήκε στο Βυζάντιο, το οποίο βρέθηκε πολύ κοντά στο 0-1 μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Τσίλογλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Φυσέκη, αλλά εκείνος κατάφερε να τον νικήσει. Πέντε λεπτά αργότερα, ένα τραγικό λάθος του γκολκίπερ του Άρη θα μπορούσε να είχε βάλει σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους, ωστόσο με δεύτερη προσπάθεια και με τη βοήθεια του Σαμαρά, ο Φυσέκης μάζεψε την μπάλα, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Το πρώτο σουτ του Άρη στο παιχνίδι ήρθε στο 17′, με τον Ν’Λουντούλου να στέλνει την μπάλα άουτ. Από το σημείο εκείνο, η ομάδα του Καλαϊτζίδη ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα στο 31ο λεπτό να κερδίσει πέναλτι. Ο Πόι ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για τους “κίτρινους’, φτάνοντας τα 11 γκολ για φέτος.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Πόι, ο οποίος με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε στην αντίθετη γωνία του Παπαδόπουλου.

Παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, ο Άρης είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς, με τον Πόι να σημειώνει χατ-τρικ και να γράφει το 3-0 στο 63′. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Καπνίδη να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και να δώσει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του, με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Νάκας, ο οποίος έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σούταρε, με τον Παπαδόπουλο να μένει… άγαλμα. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική νίκη του Άρη, ο οποίος παραμένει στο -4 από τον Πανσερραϊκό που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.

Συνθέσεις

Άρης (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν΄Λουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς, Σανιά.

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Δαγκούζης, Αγτζίδης, Μουσικάκης, Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P