Super League 1

Cafe “Relax” – Βέροια VS Παναθηναϊκός και το ντέρμπι της Ισπανίας στο στέκι μας!

 

Μια… ανάσα από την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος φαίνεται πως βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκη και έχει ως στόχο να κάνει νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός – ύστερα από την ήττα από τον Ατρόμητο και την απόρριψη της έφεσης για την αφαίρεση των τριών βαθμών για τα επεισόδια στη Λεωφόρο – αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βέροια. 

Στόχος των «πράσινων» είναι να μεγαλώσουν τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος χθες ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό, για να αποκτήσουν μεγαλύτερο προβάδισμα εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ. 

Κάπως έτσι το ενδιαφέρον, εκτός των αναμετρήσεων των «μεγάλων», στρέφεται στα υπόλοιπα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Σημαντικότερο όλο το παιχνίδι στα Πηγάδια ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον Ατρόμητο, αφού όποιος κερδίζει περνάει στην 5η θέση της βαθμολογίας, με τον Παναιτωλικό (που έχασε χθες από τον Λεβαδειακό) να «υποχωρεί». 

Στον αντίποδα τώρα, όσοι κινδυνεύουν με υποβιβασμό περιμένουν να δουν τι θα κάνουν η Βέροια με τους «πράσινους» και ο Εργοτέλης με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Το πρόγραμμα 29ης αγωνιστικής 

Νίκη Βόλου-Πανιώνιος 0-3 α.α. 

Σάββατο 21 Μαρτίου 

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-3 α.α. 

Παναιτωλικός-Λεβαδειακός 0-1 

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 3-1 

Κυριακής 22 Μαρτίου 

Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος (15:00, Novasports 2) 
Διαιτητής: Σπάθας (Πειραιά) 
Βοηθοί: Σταυρουλάκης, Φαντόπουλος 

Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης (17:15, Novasports 3) 
Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας) 
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Γεωργιάδης 

Ολυμπιακός-Κέρκυρα (17:15, Novasports 2) 
Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου) 
Βοηθοί: Βλάσσης, Ποντίκης 

Βέροια-Παναθηναϊκός (19:30, Novasports 1) 
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων) 
Βοηθοί: Ακρίβος, Σταθόπουλος 

Δευτέρα 23 Μαρτίου 

Πλατανιάς-Καλλονή (19:30, Novasports 1) 
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας) 
Βοηθοί: Καραβασίλης, Πετρόπουλος 

4d55060a0d8927ee7b9c8783460ef759_L

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νου» στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ευρώπης που αναμένεται να κρίνει πολλά για την κατάκτηση του τίτλου.

Πρόκειται για τη μάχη που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου. Μία αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, είναι πάντα διαφορετική για αρκετούς λόγους.

Συνήθως κρίνει πολλά σε ό,τι αφορά την κατάκτηση κάποιου τίτλου. Για όσους συμμετέχουν όμως, είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Δεν είναι μόνοι οι τρεις βαθμοί, αλλά και η τιμή για την οποία αγωνίζονται όλοι.

Φέτος, η συγκυρία φέρνει τη μεταξύ τους αναμέτρηση σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του φετινού πρωταθλήματος. Οι Καταλανοί εκμεταλλεύτηκαν τα άσχημα αποτελέσματα της «βασίλισσας» και έπιασαν κορυφή έχοντας απόσταση ενός βαθμού.

Οι «μπλαουγκράνα» αν επικρατήσουν, φαντάζει δύσκολο να χάσουν το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών, ενώ θεωρητικά τους βολεύει και η ισοπαλία, καθώς ξανά όλα θα είναι στο χέρι τους.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να πιάσει κορυφή στη βαθμολογία και να γίνει το αφεντικό για την κατάκτηση του τίτλου.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες σκληρές μάχες ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, με σημαντικότερη αυτή των Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν την πρώτη θέση των σκόρερ, αλλά και τον άτυπο τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του κόσμου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected