Football League

Αιγινιακός – Λαμία (0-1) Αλλαγή ο Κυνηγόπουλος, βασικός ο Γεωργίου

Χωρίς τίτλοΤρίποντο – χρυσάφι για τη Λαμία στο Αίγινιο (1-0) και πρώτη νίκη εκτός μετά από 3 μήνες.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η Λαμία κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες, να αποδράσει με το τρίποντο από την έδρα του Αιγινιακού χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 50’ ο Φατιόν και να παραμείνει στη 2η θέση του 2ου ομίλου μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα της Φθιώτιδας πανηγύρισε εκτός έδρας τρίποντο τρεις μήνες μετά την επικράτηση στη Ζάκυνθο στις 13 Δεκεμβρίου και έτσι παρέμεινε στη 2η θέση, ενώ έχει να δώσει μόλις ένα ματς ακόμα.

Η φιλοξενούμενη είχε δοκάρι με τον Γκούρμα στο 55’, ενώ οι γηπεδούχοι, αν και προσπάθησαν να αντιδράσουν, τελικά δεν τα κατάφεραν στο ντεμπούτο του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο. Έμειναν, μάλιστα, με εννέα παίκτες μετά τις αποβολές των Φαμπίνιο (84’) και Ροντρίγκο (90+1’) και διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του Μιχαηλίδη από τον σύνδεσμο Βοιωτίας.

Χωρίς κάποια κλασική φάση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Αιγίνιο. Ο Αιγινιακός προσπάθησε να απειλήσει με τον Γουέλκαμ (18’), Ρίκκα (43’), ενώ η Λαμία απείλησε μόλις με την κεφαλιά του Γκούρμα στο 12’ και την εκτέλεση φάουλ του Πέρεθ στο 31’. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ζουλιώτη στον Καζάκη στο 28’.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Φθιώτιδας μπήκε επιθετικά και κατάφερε την πρώτη της ευκαιρία, στο 50’, να την μετουσιώσει σε γκολ με πλασέ του Φατιόν. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Γκούρμα σούταρε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Αιγινιακός θέλησε να αντιδράσει και έχασε σημαντική ευκαιρία με την κεφαλιά του Γουέλκαμ στο 62’ (έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Γεωργίου).

Στο 84’ και 90+1’ η ομάδα του Αιγινίου, που έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Μιχαηλίδη, έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Φαμπίνιο και Ροντρίγκο αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Αιγινιακός : Τόλιος, Ροντρίγκο, Μπερτέν (83′ Φερέιρα), Γιαζιτζόγλου, Κ. Αχαλινόπουλος, Ρίκκα (67′ Ζούρκος), Φαμπίνιο, Γουέλκαμ, Ντεβέσα, Πόποβιτς, Καζάκης (56′ Κυνηγόπουλος).

Λαμία : Γεωργίου, Ζουλιώτης (78′ Αναστασόπουλος), Κακαράς, Λεάντρο, Κωστόπουλος, Φατιόν, Ντελέκος, Πέρεθ (63′ Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Γιενγκά (73′ Χαϊκάλης), Γκούρμα.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P