Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ευρώπη – Η ήττα (είδηση…) της Μπάγερν και τα…ζόρια της Τσέλσι! (vids)

e89b07e19d6f63c09c42b6a1ca6cacea_LΜεγάλο παιχνίδι από την Γκλάντμπαχ η οποία κράτησε στο μηδέν την Μπάγερν Μονάχου επικρατώντας 2-0 στην «Αλιάντζ Αρένα».

Στην 3η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος αναρριχήθηκε η Γκλάντμπαχ η οποία έκανε σπουδαίο παιχνίδι στο Μόναχο και επικράτησε 2-0 της Μπάγερν. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους έχασαν την ευκαιρία να αποσπαστούν στους δέκα βαθμούς από τη Βόλφσμπουργκ.

Τα «πουλάρια» άνοιξαν το σκορ στο 30’ όταν ο Ράφαελ έκανε το σουτ και ο Νόιερ έκανε τραγικό λάθος για να δει την μπάλα να περνάει τη γραμμή. Το… τελειωτικό χτύπημα για τους πρωταθλητές Γερμανίας ήρθε στο 77΄ όταν ο Ράφαελ με το δεύτερό του προσωπικό τέρμα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπάνστουμπερ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο (61’ Ρόντε), Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Ρόμπεν (24’ Μίλερ), Γκέτσε (70’ Λαμ), Λεβαντόφσκι.
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Γιάντσκε, Στρανζλ, Ντομίνγκεζ, Βεντ, Χέρμαν (89’ Νόρντβαϊτ), Κράμερ, Τζάκα, Τζόνσον, Ράφαελ (81’ Αζάρ), Χαν (72’ Κρούσε).

31713ada313196aa152817b1c3acb172_L

Με τη… φωτιά έπαιξε η Τσέλσι η οποία όμως κατάφερε με γκολ στα τελευταία λεπτά να επικρατήσει 3-2 της Χαλ και να κάνει βήμα τίτλου.

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία έκανε η Τσέλσι η οποία επικράτησε 3-2 της Χαλ εκτός έδρας και αποσπάστηκε στους έξι βαθμούς από τους διώκτες της, με ένα παιχνίδι λιγότερο. Έτσι αν πάρει το παιχνίδι που… χρωστάει θα πάρει απόσταση εννέα βαθμών και πολύ δύσκολα θα χάσει αυτό το προβάδισμα.

Το ξεκίνημα για τους «μπλε» ήταν ονειρικό καθώς μόλις στο 2’ ο Αζάρ με εντυπωσιακό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 9’ ο Ντιέγκο Κόστα έκανε το 2-0 δείχνοντας να «καθαρίζει» νωρίς για την ομάδα του.

Παρόλα αυτά ο Ελ-Μοχαμάντι στο 26’ μείωσε σε 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Ερνάντεζ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Κουρτουά για να ισοφαρίσει σε 2-2. Τη νίκη στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έδωσε ο Ρεμί στο 77’ έχοντας μπει στον αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά νωρίτερα.

ΧΑΛ: ΜακΓρέγκορ, Ντόουσον, Μπρους, ΜακΣέιν, Ελ-Μοχαμάντι, Μέιλερ (80’ Κουίν), Λίβερμορ, Ραμίρεζ (80’ Μπράντι), Ρόμπερτσον (81’ Αλούκο), Εντόι, Ερνάντεζ.
ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Φιλίπε Λουίς, Ραμίρες (61’ Όσκαρ), Μάτιτς, Βίλιαν (80’ Ζούμα), Φάμπρεγκας, Αζάρ, Ντιέγκο Κοστα (75’ Ρεμί).

δείτεο το βίντεο με τα 5 γκολ στo onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected