Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας : “Απαιτούνται δύο έως τέσσερις νίκες”

64f7b8990be2d94add5152c155ac4915_LΜετά τον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε :

” Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Εθνικό και στον κοουτς Bλάχο για τη νίκη. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε και καταφέραμε για 25 λεπτά να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε κοντά στο σκορ. Δυστυχώς όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο καταρρεύσαμε πρώτα ψυχολογικά και κατόπιν αγωνιστικά.

Όπως όλα δείχνουν η παραμονή θα κριθεί στα τελευταία έξι παιχνίδια και είναι πια μια κούρσα για τρεις. Ασφαλώς όταν μια ομάδα έχει απανωτές ήττες και κινδυνεύει με υποβιβασμό όλα μοιάζουν αρνητικά.

Αυτό δημιουργεί εσωστρέφεια και προβληματισμό. Έχοντας όμως έξ αρχής οριοθετήσει σαν μοναδικό στόχο την παραμονή είμαστε όσο κι αν αυτό φαίνεται οξύμωρο μετα από ήττες, απόλυτα τίμιοι κι επιτυχημένοι. Δεν υποσχεθήκαμε τίποτε περισσότερο.

Το καλό μας ξεκίνημα και οι νίκες μας επι ισχυρών αντιπάλων μας έδωσαν μια ελπίδα οτι θα εξασφαλίζαμε την παραμονή νωρίτερα. Από τη στιγμή που αυτό δε συνέβη είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε, μαζί με τα εξαιρετικά παιδιά που αποτελούν το φετινό ρόστερ, την παραμονή.

Απαιτούνται από 2 εως 4 νίκες. Τώρα είναι η ώρα. Χωρίς εγωισμούς και απογοητεύσεις. Χωρίς καφενεία και δικαστήρια πρέπει οι όχι περισσότεροι από 100 αληθινοί φίλοι που ακολούθησαν την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια από τα τοπικά πρωταθλήματα μέχρι την A2 να σταθούν δίπλα στους παίκτες και σε μας μέχρι τέλους για να πετύχουμε τον άθλο της παραμονής.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected