Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-1 (photos)

P3220002Ο ΠΑΟ Νέας Γενεάς ήθελε πολύ τους βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία και τα κατάφερε, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που θα μπορούσε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Η πρώτη ευκαιρία ωστόσο καταγράφηκε για τους “κιτρινόμαυρους” και συγκεκριμένα στο 14’ με δύο επαναλαμβανόμενα σουτ, όμως ο Μπουμπουλέντρας απέκρουσε και τις δύο φορές την μπάλα.

Τρία λεπτά αργότερα μετά την εκτέλεση φάουλ του Κοκκοφειάδη, ο Φράγγης έκανε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.Δύο ευκαιρίες του Τσέλα στο 34’ και στο 39’ δεν πέτυχαν τον στόχο τους, ενώ ένα δυνατό σουτ του Κοκκοφειάδη στο 44’ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

P3220017

Στο 44’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι με νέο δυνατό σουτ του Κοκκοφειάδη και πάλι έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το γκολ για τη Νικομήδεια ήρθε στο 55’ με τον Αντώνη Τζίμο, με πλάγιο σουτ και αυτή είναι και η φάση που θα πρέπει να κρατήσουμε από το δεύτερο ημίχρονο, το οποίο κύλησε με λιγότερες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Cela, Μπλιάτκας, Φράγγης(46’ Κωνσταντινίδης Δ), Παπαπέσιος, Κοκκκοφειάδης, Τσαούσι, Ανθρακέας(79’ Κουμπουλής), Σαρμπίνος(59’ Κωνσταντινίδης Π).

P3220072

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Σταφυλίδης, Μαχανίδης Α. (55’ Χαραλαμπίδης), Φιλιππίδης, Συμεωνίδης, Καρίπογλου (76’ Σλόκα), Μαχανίδης Λ., Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μανουσαρίδης, Πασχαλίδης, Τζίμος.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected