Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Αχιλλέας Νάουσας 0-2 (photos)

DSCN0586Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, κάτι που έχει να συμβεί από την περίοδο 2011-2012 όταν η ομάδα αγωνιζόταν στη Δ Εθνική!

“Δράστης” αυτή τη φορά ο Αχιλλέας Νάουσας, που πήρε αυτό που ήθελε και με τους 40 βαθμούς, βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την οριστική παραμονή στην κατηγορία. Αυτό ισχύει βεβαίως και για τους Κυπελλούχους που με μία νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια “κλειδώνουν” την παραμονή και ολοκληρώνουν τη χρονιά με θετικό πρόσημο, που είχε ως αποκορύφωμα την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι “κυανόλευκοι”, σε έναν ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο και με δυνατό αέρα, κατάφεραν να προηγηθούν στο 22′ αλλάζοντας τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Στο σημείο αυτό, ο Νίκος Σύγγας επιχείρησε το μακρινό σουτ από μακριά και με τη βοήθεια του ανέμου, η μπάλα πήρε φάλτσο και κατέληξε στα δίχτυα του Μαρτσέλου.

DSCN0589

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, κράτησαν τη μπάλα περισσότερο στα πόδια τους ωστόσο το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.

Οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν σταδιακά τον χρόνο, έπαιξαν με περισσότερους παίκτες πίσω από τη μπάλα και κατάφεραν στο 74′ να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ από τα 11 βήματα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, πετυχαίνοντας το 17ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Τα εναπομείναντα 15 λεπτά περίπου ήταν διαδικαστικά και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έδωσε την ευκαιρία στον Αχιλλέα να πετύχει την 12η του νίκη στο πρωτάθλημα, που σηματοδοτεί (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) την παραμονή του στην κατηγορία.

DSCN0536

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Καραϊωσήφ

DSCN0542

DSCN0539

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Μαρτσέλος, Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Λ.Π., Μπουκλάς Γ. (46′ Πατατούκας), Κούκλας (46′ Καρατάσιος), Κίτσας Ν., Χαρισούδης, Μπουκλάς Αν., Τζέπης Χ., Μαρτσέλος Γ., Κίτσας Δ.

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Καραμεταξάς, Χαρατσίδης, Τσιάκος, Σύγγας, Καραλιόπουλος (64′ Δροσούνης), Γιαμαλίδης (73′ Ρώσιος), Κακούδης, Γιάτσος, Σακελλάρης (76′ Βακαλίδης)

*ευχαριστούμε πολύ το alexandreiamou.gr για την παραχώρηση των φωτογραφιών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected