Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
Super League 1

SKODA Ξάνθη – Ατρόμητος (1-0) Όχι απλά τρένο…αμαξοστοιχία η ομάδα του Βασιλακάκη!

1224689Ήταν από εκείνα τα ματς που η Ξάνθη έπρεπε να νικήσει, αν ήθελε να ελπίζει για τα καλά σε παρουσία στα πλέι οφ που οδηγούν στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο

. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου ανταποκρίθηκαν για τα καλά στις απαιτήσεις του ντέρμπι με τον Ατρόμητο, επικρατώντας 1-0 στα “Πηγάδια” και φτάνοντας τους 46 βαθμούς, κάνοντας άλμα πεντάδας.

Δήμιος για τους Περιστεριώτες ήταν ο Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος στο 49′ πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα, το οποίο έφτανε και περίσσευε στους Ακρίτες για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αφήνοντας πίσω με τρεις πόντους τον Ατρόμητο, ο οποίος όμως έχει ματς λιγότερο, αυτό με τον ΟΦΗ, το οποίο πάντως θα το πάρει στα χαρτιά με 3-0. Εν ολίγοις, το θρίλερ συνεχίζεται και η μάχη θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Πολύ καλύτερη η Ξάνθη στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε δίκαια στη νίκη και συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις, την ώρα που η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν έπιασε καλή απόδοση και δεν εδικαιούτο κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι. Την επόμενη αγωνιστική, ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κέρκυρα (6/4), ενώ η Ξάνθη παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (5/4).

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: “Skoda Ξάνθη Arena”

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Βοηθοί: Γεώργιος Σταυρουλάκης, Νικόλαος Φαντόπουλος

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπέρτος, Γουάλας, Λουσέρο, Παπάζογλου, Ομπόντο, Παπαστεριανός (85′ Φλίσκας), Κλέιτον, Γούτας, Σολτανί (87′ Ρούντι), Καπετάνος (94′ Ράνος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές, Νάστος, Μαρσελίνιο (76′ Μπρίτο), Δημούτσος (73′ Καράσκο), Ουμπίδες (95′ Παπάζογλου), Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι

περισσότερο ρεπορτάζ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P