Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ17 0-0

eff974e668feb70f29ce881f12762f9d_MΠολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα με έναν αντίπαλο που φιγουράρει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την είσοδο της στα play-off, πραγματοποίησε το μεσημέρι (22/3) η Κ17 της Βέροιας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χριστοφορίδη, σε έναν πολύ δυνατό αγώνα, με πολλές μονομαχίες και διεκδικήσεις είχε περισσότερες φάσεις από τον αντίπαλο του και θα μπορούσε αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια, να πάρει μια πολύ σημαντική (από άποψη γοήτρου) νίκη.

Στο πρώτο μέρος η “Βασίλισσα” είχε μια καλή στιγμή με τον Χατζηπαρασίδη ενώ στο δεύτερο ανέβασε στροφές και έφτασε με αξιώσεις σε τρεις περιπτώσεις, τόσο με τους Δόρη και Πέτρο Δημητριάδη όσο και στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με τον Καραγιάννη, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι.

Η Βέροια, με την ισοπαλία σήμερα έφτασε τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΣ είδε τη διαφορά από την τρίτη Ξάνθη να μειώνεται στους δύο βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Γαβρά και Χρυσάνη της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η σύνθεση της Βέροιας

Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ., Νικόπουλος, Τσιούχας, Ράδης, Νεστορόπουλος (80′ Χρυσόπουλος), Μαντός (65′ Καραγιάννης), Δόρης (80′ Χαλβατζής), Δημητριάδης Π. (75′ Τσουλχάι), Σαμιώτης (85′ Καραμπίνας), Χατζηπαρασίδης

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P