Γ Εθνική / Τοπικά

Τρίκαλα – Επιστροφή Κούντσεφ στην ομάδα!

7a1800a90437bd1c20962dab410158c9_XL

Πριν λίγους μήνες ο Στέφανο Κούντσεφ αποχώρησε από τον Α.Ο.Τρίκαλα μαζί με τον Ντανιέλ Μλαντένοφ

Ο Βούλγαρος γκολκίπερ, επέστρεψε στα Τρίκαλα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν με τους κυανέρυθρους. Για να γίνει όμως αυτό, συνέβησαν αρκετά τις προηγούμενες μερες, προκειμένου να έχουμε έτσι την επιστροφή Κούντσεφ.

Συγκεκριμένα, διοίκηση και τεχνική ηγεσία, βλέποντας ότι η ομάδα έμεινε με δύο γκολκίπερ, αποφάσισαν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα έπρεπε να υπάρξει και μία τρίτη επιλογή, ενοψει των κρίσιμων αναμετρήσεων, από τις οποίες θα κριθεί το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Στέφανο Κούντσεφ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ζήτησε συγνώμη από τη διοίκηση,για τη συμπεριφορά του προ ολίγων μηνών και έτσι άναψε πράσινο φως για την επιστροφή του.

Να σημειωθεί ακόμη ότι ο Βούλγαρος δεν ειχε δικαίωμα να αγωνιστεί φέτος σε άλλη ομάδα, καθώς ειχε παίξει ήδη σε δύο (Λέφσκι,Α.Ο.Τρίκαλα) κάτι παρόμοιο με την περίπτωση Ατματζίδη.

Επίσης, το ότι γύρισε ο Κούντσεφ, δε σημαίνει ότι θα πάρει σώνει και καλά θέση βασικού στην εντεκάδα και αυτό, γιατί ο Ντάσκας με καλές παρουσίες στα τελευταία έδειξε ότι δικαιωματικά αγωνιζόταν όλο αυτό τον καιρό.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P