Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Και ενώ πανηγύριζαν το γκολ, οι αντίπαλοι το έβαζαν! (vid)

20ce00505f0fe89316e5c10ac5665cc3_LΈνα απίστευτο  γκολ σημειώθηκε στη διάρκεια αγώνα για το Future Champions Gauteng International Tournament που διεξάγεται στη Νότια Αφρική με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων κάτω των 17 ετών στον κόσμο.

Στο εν λόγω παιχνίδι αναμετρήθηκε η Φεροβιάριο Μαπούτο από τη Μοζαμβίκη με τους K-Stars από την Ζάμπια. Η πρώτη προηγήθηκε χάρη σ’ ένα  εντυπωσιακό γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και οι παίκτες της ξεκίνησαν να χορεύουν από τη χαρά τους. Στα …πανηγύρια θέλησε να έχει συμμετοχή και ο γκολκίπερ της ομάδας της Μοζαμβίκης που εγκατέλειψε το τέρμα του και μετακόμισε κάτω από τη μεσαία γραμμή για να λάβει και αυτός μέρος.

Ενώ όμως τόσο εκείνος όσο και οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες του συνέχισαν τους πανηγυρισμούς τους ο διαιτητής ζήτησε την μπάλα και την τοποθέτηση για να γίνει η σέντρα από πλευράς αντιπάλων που αξιοποίησαν την απροσεξία των Μοζαμβικανών και με σουτ  από το ημικύκλιο αμέσως μόλις δόθηκε η πάσα  έφθασαν στην ισοφάριση με το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected