Κατηγορίες
Αθλήματα

Τένις – Γεννημένος το 2000 αλλά ήδη γράφει ιστορία! (vid)

ImageHandlerΚερδίζοντας τρία ματς σε ισάριθμες μέρες, προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό του Challenger στο Ντράμοντβιλ και παρότι απέσυρε τη συμμετοχή του στη συνέχεια λόγω τραυματισμού, πρόλαβε να γράψει ιστορία! Έγινε ο νεαρότερος τενίστας που καταφέρνει να περάσει σε τουρνουά Challenger και το έκανε, μάλιστα, νικώντας το πρώην Νο.67 στον κόσμο Κρις Γκουτσιόν, αλλά και τον πρωταθλητή του 2011 Φριτζ Γόλμαρανς.

Ο νεαρός Καναδός γιορτάζει τα γενέθλιά του… παρέα με τον Ρότζερ Φέντερερ (8/8), τον οποίο θαυμάζει ιδιαίτερα, όπως και τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, αλλά και τους συμπατριώτες του Μίλος Ράονιτς και Βάσεκ Πόσπισιλ. “Είναι έμπνευση για μένα να βλέπω πόσο καλά πάνε ο Μίλος και ο Βάσεκ”, λέει ο μικρός, που ξεκίνησε να παίζει τένις στα τέσσερά του χρόνια. “Με κάνει να πιστεύω ότι είναι πιθανό και για μένα”.

Ο Φέλιξ, πάντως, παραμένει στη… γη, παρά το μεγάλο επίτευγμά του και το Νο.1257 στην παγκόσμια κατάταξη. “Είναι ωραίο να το ξέρω, αλλά δεν δίνω και μεγάλη σημασία. Η αλήθεια είναι ότι στο Ντράμοντβιλ πήγα για εμπειρία και για την εξέλιξή μου. Οι βαθμοί (5) είναι ένα μπόνους, αλλά θέλω να κοιτάω μπροστά”.

Δεν ξέρουμε πόσο… μπροστά μπορεί να φτάσει, αλλά το πρώτο δείγμα είναι εντυπωσιακό. Δείτε το βίντεο, έχοντας στο μυαλό σας ότι είναι μόνο 14 ετών!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected