Κατηγορίες
Η Γ Εθνική LIVE
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ15 – ΠΑΣ Γιάννινα Κ15 0-1

ceba15-cf80ceb1cf83-ceb3ceb9ceaccebdcebdceb9cebdceb1-ceba15-ceb2ceadcf81cebfceb9ceb1-3Σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο και υπό συνεχή βροχόπτωση, η Κ15 της Βέροιας ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα των Ιωαννίνων, σε μια αναμέτρηση στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του πρωταθλήματος Υποδομών της Super League. 

Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ήταν εκ προοιμίου φανερό πως όποιος πετύχαινε τέρμα, θα έπαιρνε τη νίκη. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν αναγκαστικά σε ψηλές μπαλιές και γεμίσματα, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές οι άμυνες να απομακρύνουν τον οποιοδήποτε κίνδυνο χωρίς προβλήματα.

Στα πρώτα 40 λεπτά οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή, με τη “Βασίλισσα” να απειλεί σε εκτέλεση φάουλ του Παπακωνσταντίνου ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ, με τον Πάνου να βρίσκει τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να χτυπήσει αρχικά στο δοκάρι και στη συνέχεια να καταλήξει κόρνερ.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 55ο λεπτό και ενώ οι γηπεδούχοι ζήτησαν από τους αντιπάλους τους να πετάξουν τη μπάλα πλάγια καθώς προηγήθηκε τραυματισμός στο χώρο του κέντρου.

Οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιάρη ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, προσπάθησαν για την ισοφάριση ωστόσο η μοναδική καλή στιγμή σημειώθηκε στο 70′ σε κοντινό σουτ του Κουτσούκη που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Με τη σημερινή αναμέτρηση η Κ15 της Βέροιας, στην πρώτη της χρονιά στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ολοκλήρωσε την αγωνιστική σεζόν στην 6η θέση με 20 βαθμούς

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παυλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Παζαρτζικλή.

Η σύνθεση της Βέροιας

Πάνου, Ορταντζόγλου (70′ Γαλατσίδας), Σακελλαρίου (41′ λ.τ. Χρυσόπουλος), Καγκελίδης, Γκαλίτσιος (58′ Τζίρος), Ταλέμπορας, Κουτσούκης, Παπακωνσταντίνου (65′ Τρούπκος), Φωτόπουλος, Καϊσίδης, Πετρούσης

*ioanninacity.wordpress.com/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P