Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕ Καραϊσκάκης : “Φεύγω το καλοκαίρι από την ομάδα!”

Συνέντευξη στα ΜΜΕ της Άρτας παραχώρησε το βράδυ της Παρασκευής ο «μεγαλομέτοχος» (βασικός χρηματοδότης) ΑΕ Καραϊσκάκης, Οδυσσέας Δράκος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την Αρτινή ομάδα, αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν χρειαστεί, να μείνει ως μέτοχος στους πρωτοπόρους του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Δεν είμαι μόνο εγώ – Να χαμηλώσετε τους τόνους

Ο κ. Δράκος ξεκίνησε την συνέντευξη τύπου λέγοντας: «Κάνετε ένα λάθος όλοι σας και λέτε ο Οδυσσέας, η ομάδα δεν είναι μόνο εγώ, είναι πολλοί ακόμη άνθρωποι που συμμετέχουν και “ματώνουν”. Δεν είναι σωστό να λέμε μόνο ο Οδυσσέας, η ομάδα δεν είναι ένας άνθρωπος. Πρέπει να αποκατασταθεί αυτό. Ακόμη να παρακαλέσω να χαμηλώσετε τους τόνους, γιατί υπάρχει κίνδυνος να “καβαλήσουν τα καλάμια” και να μην ευοδωθεί μία προσπάθεια».

Ή θα γράψουμε ιστορία τώρα ή ποτέ!

Ο βασικός χρηματοδότης της ΑΕ Καραϊσκάκης συνέχισε: «Με τις αναδιαρθρώσεις των πρωταθλημάτων που έχουν ανακοινωθεί και σε μεγάλο βαθμό εφαρμόζονται, φέτος είναι η τελευταία μας χρονιά, ή τώρα ή ποτέ. Ή θα γράψουμε ιστορία τώρα, μετά από 50 χρόνια ή δεν θα την γράψουμε ποτέ! Υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για το Αρτινό ποδόσφαιρο».

Η τελευταία χρονιά στο ποδόσφαιρο!

Ο Οδυσσέας Δράκος στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι: «Για μένα αυτή είναι η τελευταία χρονιά στο ποδόσφαιρο, είτε ευοδωθεί η προσπάθειά μας είτε αποτύχουμε. Έχω αηδιάσει με αυτό το χώρο και έχω κατασυκοφαντηθεί. Δεν πρόσβαλλα κανέναν, όσοι ήρθαν εδώ τους καλοδεχτήκαμε, αλλά τελευταία όσες ομάδες στραβοπατούν, φταίμε εμείς. Κάποιες ομάδες παίζουν μόνο για ένα αποτέλεσμα, εμείς παίζουμε και για τα τρία. Δεν θα ξανατρέξω θέματα καθημερινότητας ούτε θα ηγούμαι της προσπάθειας».

Θα σταθώ αρωγός – Σοβαρά άρρωστος ο χώρος

Συνέχισε τονίζοντας ότι: «Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στο ΔΣ υπάρχουν άνθρωποι που θα θελήσουν τα τρέξουν την ομάδα. Εγώ θα σταθώ αρωγός στην προσπάθειά τους, σε μικρότερο όμως βαθμό. Αν θελήσουν τη γνώμη μου θα την έχουν. Θέλω να είμαι ένας κοινός φίλαθλος και όχι ο δακτυλοδεικτούμενος. Είναι χώρος σοβαρά άρρωστος, ισοπεδωτικός, δεν αφήνει περιθώρια αξιοπρέπειας. Αισθάνομαι ότι συνθλίβομαι στον χώρο του ποδοσφαίρου».

το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο sportsnow.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected