Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Μουρίκι VS Πέτγαζλης για το μεγάλο ντέρμπι!

Untitled-1

Ένα 24ωρο απέμεινε πριν από το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στην Α1 Ερασιτεχνική  και το ImathiaSportsNews, μετά το pregame του αγώνα, δίνει τον λόγο σε δύο ποδοσφαιριστές που πρωταγωνιστούν φέτος με τις φανέλες των ΦΑΣ Νάουσα και ΑΣ Ειρηνούπολης.

Απευθυνθήκαμε στους Γιάννη Μουρίκι και Θοδωρή Πέτγαζλη, τους οποίος κάναμε τρεις παρόμοιες ερωτήσεις και έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε τι απάντησαν. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τρίτη φορά φέτος, μετά την αναμέτρηση του πρώτου γύρου (2-0 ο ΑΣ Ειρηνούπολης) και των ημιτελικών του Κυπέλλου (1-2 ο  ΦΑΣ).

Οι ερωτήσεις τις οποίες απευθύναμε είναι οι εξής :

1. Προσεχώς το πιο σπουδαίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς για την ομάδα σου. Ένα ματς που κατά πάσα πιθανότητα κρίνεται ο τίτλος και η είσοδος στα μπαράζ της Γ Εθνικής. Μετέφερε μας το κλίμα στην ομάδα και αν θεωρείς πως είστε απόλυτα έτοιμοι για το Σάββατο.

2. Συνήθως αυτού του είδους τα ματς τα κρίνει η εμπειρία και η τακτική συμπεριφορά. Φέτος όμως η ομάδα σου διαθέτει στοιχεία που προέρχονται και από την απόδοση των πιο νεαρών παικτών. Πιστεύεις πως θα παίξει σημαντικό ρόλο ο ενθουσιασμός και γενικότερα η παρουσία των πιο μικρών σε ηλικία παικτών ή είναι αποκλειστικά ένας αγώνας που θα κριθεί στην εμπειρία;

3. Τι είναι αυτό που θα πρέπει να προσέξει κατά τη γνώμη σου η ομάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου και αν θεωρείς πως είναι πλεονέκτημα για την Ειρηνούπολη το ότι αγωνίζεται για δύο αποτελέσματα και αντίστοιχα μειονέκτημα για τη Νάουσα που παίζει μόνο για τη νίκη;

4. Κλείνοντας στείλε ένα μήνυμα στους φίλους του ΦΑΣ Νάουσα / της Ειρηνούπολης και κάνε μια ευχή για το ντέρμπι

Γιάννης Μουρίκι (ΦΑΣ Νάουσα)

DSCN4176

1. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, όπως άλλωστε και σε όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος. Είναι εκ των πραγμάτων ένα δύσκολο παιχνίδι και όντως η νίκη αύριο είναι ουσιαστικά τίτλος αλλά και το πρώτο βήμα για την άνοδο στη Γ Εθνική.

2. Θεωρώ ως τέτοιου είδους παιχνίδια χρειάζονται έναν συνδυασμό εμπειρίας και ενθουσιασμού. Αρχικά η εμπειρία είναι αυτή που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ένα ματς και ειδικά όταν αυτό μπορεί να κριθεί σε μια λεπτομέρεια ή σε μια προσωπική ενέργεια. Από την άλλη, ο ενθουσιασμός και η διάθεση των νεαρών παικτών είναι απαραίτητα στοιχεία για την παρουσία μίας ομάδας σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, είμαι πεπεισμένος πως ο συνδυασμός αυτός θα αναδειχθεί και στο αυριανό παιχνίδι.

3. Οι αντίπαλοι μας έχουν μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτουν ικανούς παίκτες και ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, όπως είδαμε και στο πρώτο παιχνίδι, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να τους κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας και έχουμε δουλέψει πολύ το τελευταίο διάστημα πάνω στην αντιμετώπιση του αντιπάλου. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα το ότι θα αγωνιστούν για δύο αποτελέσματα, όμως εμείς αγωνιζόμαστε στην έδρα μας όπου πάντα παίζουμε για τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα να την πετύχουμε.

4. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της και πιστεύω πως αύριο θα δώσει βροντερό παρόν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και όπως σε κάθε παιχνίδι θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι να γίνει ένας πολύ ποιοτικός αγώνας και ο καλύτερος ας κερδίσει.

Θοδωρής Πέτγαζλης

DSC_0581
1..Σαφώς και είναι το πιο σπουδαίο παιχνίδι της φετινής χρονιάς για την ομάδα μου όπως και για τον αντίπαλο διότι κατά μεγάλο ποσοστό θα κρίνει τον τίτλο αλλά και την ομάδα που θα πάει στα μπαράζ για την Γ Εθνική. Στην αμάδα επικρατεί πολύ κάλο κλίμα, είμαστε όλοι απολύτως έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας.

2. Είναι αλήθεια πως την φετινή χρονιά οι μικροί σε ηλικία ποδοσφαιριστές έχουν βοηθήσει την ομάδα.Όμως στο ρόστερ υπάρχουν και πολλοί αξιόλογοι ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία από υψηλότερες κατηγορίες οι οποίοι με την ποιότητα τους, τη συλλογική προσπάθεια και δουλειά έχουν φέρει αυτήν την αμάδα εδώ που βρίσκεται. Τέτοιου είδους παιχνίδια που είναι κρίσιμα για ένα πρωτάθλημα κρίνονται κατά την άποψη μου στην εμπειρία, στη ψυχή και στη θέληση.

3. Το μόνο που πρέπει να προσέξει η ομάδα μου είναι να μετριάσει στο ελάχιστο τα δικά της λάθη. Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες και ο αγωνιστικός χώρος δεν θα επιτρέψει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν αυτό που επιθυμούν,  επομένως είναι σίγουρο πως θα γίνουν πολλά λάθη και από της δύο ομάδες. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, θέλω να τονίσω πως δεν υπάρχουν δύο αποτελέσματα για την ομάδα της Ειρηνούπολης παρά μονό η νίκη και αυτό θα επιδιώξει.

4. Να παρευρεθούν στο παιχνίδι και να στηρίξουν την ομάδα γιατί τους χρειάζεται.Εύχομαι η ομάδα μου να είναι αυτή που θα φύγει με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο. Παρόλα αυτά να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και όμορφο θέαμα .

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected