Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική – Το pregame της 23ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο

pregame11111111121

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

23η αγωνιστική

Τέσσερις “στροφές” απομένουν μέχρι το τέλος του…δρόμου στη φετινή Α1 Ερασιτεχνική και το αυριανό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ σημαντικές αναμετρήσεις τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Τα “φώτα” πέφτουν εκ των πραγμάτων στην αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Ραχιάς, όπου ο γηπεδούχος Εθνικός υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Οι “κυανόλευκοι” με τους τρεις βαθμούς διατηρούν τη διαφορά από την τελευταία θέση και μάλιστα μπορούν να την αυξήσουν, σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Νεοκάστρου ηττηθεί στα Παλατίτσια κόντρα στον τοπικό ΠΑΟ. Από τη άλλη πλευρά, η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη θα αγωνιστεί με αποκλειστικό στόχο τη νίκη ώστε να μειώσει τη διαφορά στον ένα βαθμό από τη δεύτερη θέση και να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το ρεπό της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου.

Σε αντίθετη περίπτωση, στον Άραχο θα ανοίξουν…σαμπάνιες καθώς θα πρέπει να συμβούν πολλά στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές για να χάσουν την άνοδο. Την ίδια ώρα, η ΑΕ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στο ΔΑΚ της πόλης την αδιάφορη βαθμολογικά Δόξα Λιανοβεργίου και αν σε περίπτωση πάρει τη νίκη και ταυτόχρονα η Ακαδημία Βέροιας ηττηθεί στη Ραχιά θα χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς (“χρωστάει” και το εκτός έδρας με τον Νηρέα που έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω κακών καιρικών συνθηκών) για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στην Α1 Ερασιτεχνική.

Στα άλλα ματς, ελλείψει του βαθμολογικού κινήτρου, αναμένονται πολλά γκολ και (καιρού επιτρέποντος) θεαματικές φάσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Eθνικός Ράχης (12) – Ακαδημία Βέροιας (3)  [1-2]

Νηρέας Βέροιας (10) – Θύελλα Σταυρού (7)  [2-4]

ΠΑΟ Παλατίτσια (11) – Αχιλλέας Νεοκάστρου (13)  [4-1]

ΑΕ Αλεξάνδρειας (1) – Δόξα Λιανοβεργίου (5)  [3-0]

Μακεδονικός Πλατάνου (8) – Άρης Παλαιοχωρίου (6)  [0-2]

Νησαϊκός (4) – Αλιάκμων Νησελίου (9)  [1-0]

Ρεπό : Ποντιακή Νεολαία Αράχου (2)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected