Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-1 (photos)

28-3 011

Σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 10ης προνομιούχου θέσης πραγματοποίησε σήμερα ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και μάλιστα με αντίπαλο έναν εκ των ανταγωνιστών του.

Σε έναν αγωνιστικό χώρο που μόνο ποδόσφαιρο δεν μπορούσε να παιχτεί και με την παρουσία ελάχιστου κόσμου, η ομάδα του Σάββα Αβετίδη συνήλθε γρήγορα από το αρχικό σοκ του γκολ με το οποίο προηγήθηκαν οι “κιτρινόμαυροι” και με αντεπίθεση διαρκείας πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη, ενώ ταυτόχρονα υπερκάλυψε το σκορ του πρώτου γύρου, όπου είχε ηττηθεί με 1-0 στο Παλαιό Σκυλίτσι.

Σε μεγάλη μέρα για τους “πράσινους” ο Χρήστος Οικονόμου, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ και δικαιολογημένα κερδίζει τον τίτλο του MVP, ψηφοφορία που θα ξεκινήσει την ερχόμενη τρίτη μέσω του ImathiaSportsNews. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Δημήτρη Γιουρόπουλου (ο ίδιος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας) ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, αιφνιδίασε τον αντίπαλο ωστόσο προδόθηκε στη συνέχεια από τα λάθη και δεν κατόρθωσε να βρει το αντίδοτο στα συνεχόμενα τέρματα του Αγροτικού.

28-3 003

Για τις δύο ομάδες ακολουθούν τρεις “τελικοί”, με τους “πράσινους” να μεταβαίνουν το ερχόμενο Σάββατο στο Κλειδί, σε μια αναμέτρηση “φωτιά” και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης υποδέχεται στο Παλαιό Σκυλίτσι τον ΦΑΣ Νάουσα, που μπορεί σήμερα να μην κατάφερε να πατήσει κορυφή ωστόσο θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να περιμένει στη…γωνία σε περίπτωση γκέλας του ΑΣ Ειρηνούπολης.

Το φιλμ της αναμέτρησης

2′ Σουτ του Αραπέλη από πλάγια θέση, απέκρουσε ο Λίκα σε κόρνερ

8′ Ατομική ενέργεια του Χρήστου Οικονόμου που μπήκε στην περιοχή, έκανε σέντρα στον αφύλαχτο Φεζουλά, αλλά η κεφαλιά που δοκίμασε ο τελευταίος πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι, του Δελίογλου.

19′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ του Τσίπη, στη μικρή περιοχή ο μόνιμος σκόρερ των τελευταίων αγώνων Γρηγόρης Μωραϊτης, ο οποίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους (0-1)

20′ Δυνατό σουτ του Φεζουλά από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

28-3 016

23′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Χειμωνίδη μέσα στην περιοχή, αποδέκτης της μπάλας ο Χρήστος Οικονόμου ο οποίος με ωραίο ελιγμό και πλασέ νίκησε τον Δελίογλου (1–1).  

39′ Σέντρα του Χάμπαλη, στην πορεία της μπάλας ο Κοτσιαγιαννίδης μέσα στη μικρή περιοχή αλλά η προβολή του απομακρύνθηκε τελευταία στιγμή από αμυντικός των φιλοξενούμενων

45′ Σέντρα του Χειμωνίδη  από το ύψος του κόρνερ, στην πορεία της μπάλας ο Χάμπαλης, το πλασέ όμως που επιχείρησε πέρασε δίπλα από αριστερό δοκάρι

46′ Ατομική ενέργεια του Χάμπαλη, μπήκε στην περιοχή, επιχείρησε τη σέντρα προς τη μικρή περιοχή, αλλά ο Χρήστος Οικονόμου με τον τρόπο που βρήκε τη μπάλα, δεν κατάφερε να πλασάρει σε κενή εστία.

49′ Εκτέλεση κόρνερ του Χειμωνίδη, ο Σαμψωνίδης έπιασε το σουτ το οποίος κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

51′ ΓΚΟΛ! Πάσα του Χάμπαλη στην πλάτη της άμυνας, ο  Φεζουλάς μπήκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Δελίογλου για το 2-1..

52′ Κεφαλιά του Χάμπαλη η μπάλα δίπλα από τη συμβολή των δοκών

66′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Φεζουλά από πλάγια θέση, ο Χρήστος Οικονόμου κάνει το κοντρόλ και πλασάρει ιδανικό τον Δελίογλου (3-1)

89′ Δυνατό σουτ του Αλέκου Οικονόμου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαυρόπουλος.

90+2′ Δυνατό σουτ του Νούσιου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Λίκα

90+3′ ΓΚΟΛ! Ατομική ενέργεια του Χρήστου Οικονόμου, ο οποίος μπήκε μόνος στην περιοχή και πλάσαρε το Μαυρόπουλο (4-1)

28-3 023

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαντάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Μοσχόπουλο Χ.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Λίκα Χ., Κουβατσίδης, Κοτσογιαννίδης (62′ Λίκα Μ.) , Αβετίδης,  Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης (78′ Νικολαϊδης), Καρολίδης (46′ Οικονόμου Α.), Χάμπαλης, Οικονόμου Χ., Φεζουλάς, Τσανασίδης.

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου :  Δελίογλου (λτρ 72′ Μαυρόπουλος), Παπαδόπουλος Κ., Κουτσιάδης, Καρασαββίδης, Μωραϊτης Γ., Μωραϊτης Δ., Αραπέλης, Νούσιος, Τσίπης Χ.Α., Τσέκα (46′  Σγούρος), Μιμίνι (81′ Τάνης).

περισσότερες φωτογραφίες στο http://agrotikos-asteras.blogspot.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected