Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Euro 2016 – Γκολ από τα σημερινά ματς (27/3)

930b4ffd24e80139ed9a9c6e98852e23_LΣτους εννέα βαθμούς ανέβηκε η Σλοβενία η οποία είχε εύκολο έργο απέναντι στο Σαν Μαρίνο επικρατώντας με το άνετο 6-0 για να παραμείνει στη δεύτερη θέση του ομίλου της.

Σλοβενία – Σαν Μαρίνο 6-0

Χωρίς απώλειες συνέχισε την τρελή της πορεία η Σλοβακία για τα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας. Απέναντι στο Λουξεμβούργο επικράτησε 3-0 και έκανε το απόλυτο στα πρώτα της πέντε παιχνίδια.

Σλοβακία – Λουξεμβούργο 3-0

Το πρώτο της τρίποντο πανηγύρισε η Λευκορωσία στα προκριματικά, καθώς επικρατώντας 2-1 των Σκοπίων εκτός έδρας, έφτασε στους τέσσερις βαθμούς απέχοντας όμως, αρκετά από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Σκόπια – Λευκορωσία 1-2

Στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου έμεινε η Σουηδία η οποία συνέχισε χωρίς απώλειες επικρατώντας 2-0 της Μολδαβίας στο Κισινάου με δύσκολο τρόπο. Για να μπορέσουν οι Σκανδιναβοί να φτάσουν στη νίκη, χρειάστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Μολδαβία – Σουηδία 0-2

Το πρώτο φαβορί για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 είναι η Αυστρία πλέον καθώς έκανε το καθήκον της απέναντι στο Λιχτενστάιν για να επικρατήσει 5-0 και να βρεθεί στην κορυφή με 13 βαθμούς.

Λιχτενστάιν – Αυστρία 0-5

Την 3η της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πήρε η Ελβετία η οποία φιλοξενώντας την Εσθονία επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση 3-0 για να μείνει στη δεύτερη θέση του ομίλου μαζί με τη Σλοβενία.

Ελβετία – Εσθονία 3-0

Την 4η της νίκη στα πρώτα πέντε παιχνίδια πανηγύρισε η Ισπανία η οποία φιλοξενώντας την Ουκρανία στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» επιβλήθηκε δύσκολα 1-0 για να μείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και να γίνει το φαβορί πλέον για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ισπανία – Ουκρανία 1-0

Χωρίς απώλειες συνέχισε την πορεία της προς τα τελικά του Euro 2016 η Αγγλία η οποία φιλοξενώντας τη Λιθουανία πήρε την άνετη νίκη με 4-0 για να κάνει το απόλυτο στον όμιλό της και να παραμείνει το φαβορί για την πρωτιά.

Αγγλία – Λιθουανία 4-0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected