Football League

Λαμία – Εκτός αποστολής ο Μπλάζιτς, βασικός ο Γεωργίου!

blazic lamia_610x400Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας των “κυανολεύκων” έμεινε και πάλι εκτός αποστολής, για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Εκτός ομάδας έχει τεθεί το τελευταίο διάστημα ο Σέρτζιαν Μπλάζιτς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της mikriliga.com. Ο 31χρονος πορτιέρο, μετά την ισοπαλία της Λαμίας με τον Ηρακλή, έμεινε εκτός αποστολής, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσει και τον αυριανό… τελικό των “κυανόλευκων” κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Η επίσημη ενημέρωση για τον παραγκωνισμό του κάνει λόγο για πρόβλημα στη μέση, ωστόσο το ρεπορτάζ της mikriliga.com αναφέρει ότι ο Μαυροβούνιος πορτιέρο προπονείται κανονικά. Εκτός αποστολής για το αυριανό ματς έμειναν και οι τιμωρημένοι ΖουλιώτηςΦατιόν, καθώς και ο τραυματίας Αντωνόπουλος. Αντίθετα διαθέσιμος είναι και πάλι οΡεπετσάς που εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά η αποστολή: Αντωνίου, Αναστασόπουλος, Βασιλόγιαννης, Γεωργίου, Γιαννιτσάνης, Γκούρμα, Ανρί Καμαρά, Κακαράς, Τζον Καμαρά, Κόμνος, Κωστόπουλος, Λεάντρο, Νεόφυτος, Νικλητσιώτης, Ντελέκος, Ομπράντοβιτς, Πέρες, Ρεπετσάς, Σωτηράκος, Τσάμης, Χαϊκάλης και Γιενκά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P