Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δόξα Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (1-1) Για 90′ ο Γελαδάρης

maxresdefault

Μπορεί να αγωνίστηκε από το 35’ με 10 παίκτες αλλά η ομάδα του Τσιομλεκίδη κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα των «μαυραετών»

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Δόξα και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη μεταξύ τους αναμέτρηση που έλαβε χώρα στην Δράμα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πριν ανοίξει το σκορ άλλαξε η αριθμητική ισορροπία καθώς στο 35’ αποβλήθηκε ο Μπαμπλής που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Δούμπλατζη.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα στο 50’ όταν ο Δούμπλατζης έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά νίκησε τον Τσομακιάν. Μάλιστα, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν ο Κυριακλίδης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Τσομακιάν έδιωξε σε κόρνερ. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς στο 75’ ο Δούμας με προβολή από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας : Καράδαης, Λάσπατζης (76’ Γεωργιάδης), Γελαδάρης, Σιάμπος (64’ Περσίδης), Παπαζούδης, Δούμπλατζης (73’ Πετρόπουλος), Κυριακίδης, Στόικος, Αθανασιάδης, Ντουτσαρίδης, Κανετίδης

Εθνικός Αλεξανδρούπολης : Μπαμπλής, Αμπραχαμιάν, Κατρανίτσας, Δούπας, Λειβαδιώτης, Κοσκολός (36’ Τσομακιάν), Τορομανίδης, Κοιλιάρης, Σιμτσάκης, Θεοδωράκης (52’ Ελληνίδης), Αγγελακάκης (73’ Δαμιανίδης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected