Football League

Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης (3-1) Σκόρερ ο Νικόλτσης, 90′ ο Πετράκος!

5ad7e0e9e5d91ab51e85dd7e71e6d346_LΧωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Ρεθύμνου επικράτησε της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την 25η και προτελευταία αγωνιστική του Νοτίου ομίλου

Νίκη ψυχολογικού χαρακτήρα κυρίως πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης η Επισκοπή που επιβλήθηκε με 3-1 στο Ρέθυμνο για την 25η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 26 βαθμούς, έχοντας εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι άουτ, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έμεινε στους 45 και δεν εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα της Παναχαϊκής με 2-1 από τον ΑΟ Χανιά.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 36’ ο Νικόλτσης καθώς ύστερα από ατομική ενέργεια έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι και νικώντας τον Πίτκα έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Βέλιτς κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ όταν ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι στο 59’ σε ανατροπή του Νικόλτση από τον Γκόλια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιγιαφάνε και ευστοχώντας από τα 11 βήματα έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς και μείωσαν στο 68’ όταν ο Ανγκούλο με προβολή ύστερα από κεφαλιά-ασίστ του Τζιώρα μείωσε σε 2-1. Ωστόσο, οι Κρητικοί «κλείδωσαν» τη νίκη 10 λεπτά αργότερα με τον Νικολακάκη ύστερα από ασίστ του Βιγιαφάνε να νικάει τον Πίτκα για το τελικό 3-1.

Επισκοπή (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης, Λάμπρου (87′ Αργυρίου), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Μανουσάκης (79′ Δρακάκης), Πάλλας, Βιγιαφάνε, Βιτώρος, Πετράκος, Νικόλτσης (69′ Δουμάνης)

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Πίτκας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Τζιώρας, Πινέιρο, Γκόλιας, Ψιάνος, Καραδέμητρος (71′ Άρσιτς), Φαρινόλα (λ.τρ. 25′ Σουάνης), Λαγός, Μπαμ Μπαμ (46′ Ανγκούλο)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P