Γ Εθνική / Τοπικά

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Κοζάνη 3-0

14-15-tsa-koz-diaithtes-arxhgoiΤην ήττα με 3-0 γνώρισε η Κοζάνη στη Τσαριτσάνη από τον τοπικό Οικονόμο για την 24η αγωνιστική κι έτσι βρέθηκε ισόβαθμη με τον Δωτιέα Αγιάς ακριβώς πάνω στην γραμμή του υποβιβασμού.

Η Κοζάνη φιλοξενεί τον Δωτιέα την ερχόμενη Κυριακή 5-3-2015 σ” ένα παιχνίδι «ζωής και θανάτου» που ίσως κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Στο «εξάποντο» αυτό παιχνίδι η Κοζάνη θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ταφαρλή, Τραυλού, Κυρ. Παπαδόπουλου και Παπακώστα που συμπλήρωσαν κάρτες στο παιχνίδι στην Τσαριτσάνη.

Η Κοζάνη έχει πολλά παράπονα από την ευκολία με την οποία ο διαιτητής κ. Βρέσκας της έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρία (τρεις στο πρώτο εικοσάλεπτο), στερώντας την ομάδα από βασικούς της παίκτες στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με την Αγιά.

Στο παιχνίδι της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος έπαιξε δυνατά και αποφασιστικά, δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και πήρε δίκαια τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 33′ ο Λεωνίδας Καραγκούνης με ψηλοκρεμαστό φάουλ από αριστερά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τσαριτσάνη διπλασίασε τα τέρματα της στο 73′ με τον Σενκάϊ (που είχε περάσει στον αγώνα ένα λεπτό νωρίτερα) με πλασέ από κοντά μετά από σέντρα του Νάνου από δεξιά.

Στο 75′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κοντινό σουτ του Χάμου.

Στο 90′ ο Χάμος με πέναλτι έκανε το τελικό 3-0 (ανατροπή Αγροδήμου από Παπακώστα), ισοφαρίζοντας την διαφορά των τριών τερμάτων του πρώτου γύρου.

Διαιτητής: Βρέσκας (Ημαθίας), Βοηθοί: Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας).

Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης : Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Νάνος (78′ Γκαλγκανόπουλος), Αγροδήμος, Χάμος, Καραγκούνης (72′ Σενκάϊ), Τόλιος (60′ Κουλτσιάκης).

Κοζάνη : Σταματόπουλος, Ηλίας, Συμεωνίδης, Μπιμπίρης, Αλιατίδης (76′ Παπακώστας), Καραμπατζάκης. Γιάννης Τσικόπουλος, Τραυλός (54′ Δημ. Παπαδόπουλος), Δούμας, Ταφαρλής (68′ Κρασώνης), Κυρ. Παπαδόπουλος.

*fckozani.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected