Γ Εθνική / Τοπικά

Θεσπρωτός – Μακροχώρι 1-0

1427639757573261Σ΄ ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και την ομάδα του Μακροχωρίου να στέκεται πολύ καλά αμυντικά, ο Θεσπρωτός κατάφερε να φτάσει στη νίκη με το «φτωχό» 1-0 και με ακόμη μία την επόμενη εβδομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον υποβιβασμένο Βατανιακό, θα «σφραγίσει» την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Ηγουμενίτσας προσπάθησε στα πρώτα λεπτά να πετύχει ένα γρήγορα τέρμα και στη συνέχεια να φτάσει σ΄ ένα μεγάλο σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 14΄ είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασόπουλο, όμως στη συνέχεια δεν δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, είχαν δύο σουτ που έφυγαν άουτ με τους Τάνη (25΄) και Αργυρόπουλο (27΄). Στο β΄ μισό της συνάντησης, ο Θεσπρωτός μπήκε πιο δυνατά με σκοπό να πιέσει και να φτάσει στο γκολ που θα του άνοιγε τον δρόμο για τη νίκη. Όμως, στο 62΄, το Μακροχώρι έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά. Τελικά, στο 72΄ οΠορτογάλος Ρίκο Γκόμεζ δέχτηκε ωραία την πάσα από τον Ιωάννου και σκόραρε για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Λίγο πριν τη λήξη ο Δ. Παππάς έφτασε κοντά σ΄ ένα δεύτερο τέρμα για τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κολιοφούκας, Μώκος, Ασωνίτης (60΄ Παππάς Δ.), Μπουρδούβαλης, Καρύδης, Σουκρήογλου, Ιωάννου, Σιάννης, Αθανασόπουλος (86΄ Μπάρκας), Λεοντίου (75΄ Πανταζής Π.), Γκόμες.

Μακροχώρι: Κύρου, Κωτσόπουλος, Αργυρόπουλος, Κιβρακίδης, Μπλούκας, Αθανασιάδης, Γεωργιάδης, Πατσιαβούρας, Ταγκαλίδης, Τάνης (78΄ Φουρτσίου), Ζαχαριουδάκης.

*ρεπορτάζ Βασίλης Τσεκούρας, sportsnow.gr, φωτ. thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected