Κατηγορίες

2o All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών – Οι 20 παίκτες που ψήφισαν οι αναγνώστες

DSC_2506Ξεκινά σήμερα (30/3) η προετοιμασία της φετινής γιορτής του ποδοσφαίρου που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ImathiaSportsNews, υπό την αιγίδα των επιχειρηματιών του νομού και με τη στήριξη όλων των ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ημαθίας. 

Η διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στους “μπλε” και τους “λευκούς” (όπως και πέρσι τα χρώματα της Εθνικής) θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος όλων των πρωταθλημάτων της περιοχής και σε έδρα που διαπραγματευόμαστε με στόχο την καλύτερη και πιο εύρυθμη διεξαγωγή του. Εφεξής και μέχρι την ημέρα του αγώνα, το ImathiaSportsNews καθιερώνει το “All Star Game Report”, που καθημερινά (εφόσον κριθεί αναγκαίο) θα προχωρά σε ανακοινώσεις σχετικά με την έδρα, τους παίκτες, τους χορηγούς αλλά και τον σκοπό της διοργάνωσης.

Σήμερα θα ανακοινώσουμε τους 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξαν οι αναγνώστες του ImathiaSportsNews, μέσω της διαδικασίας των εβδομαδιαίων ψηφοφοριών των MVP των 20 πρώτων αγωνιστικών αλλά και τους 10 που επέλεξαν οι 16 προπονητές και 16 αρχηγοί των ομάδων της Α1 Ερασιτεχνικής, που θα πλαισιώσουν τους 30 της κατηγορίας που θα αγωνιστούν στο 2ο All Star Game.

Εκτός των ποδοσφαιριστών, θα ανακοινωθούν και οι 4 προπονητές (head coaches και βοηθοί) που θα καθίσουν στους πάγκους των “μπλε” και “λευκών”, οι οποίοι επιλέχθηκαν από τους συναδέλφους τους.Τέλος, θα παραθέσουμε τη λίστα των παικτών που αναδείχθηκαν MVP από την Α2 Ερασιτεχνική, μία διαδικασία που ολοκληρώνεται με τη λήξη του πρωταθλήματος και στη συνέχεια οι 25 προπονητές των ομάδων θα διαλέξουν τρεις (3) από τη συγκεκριμένη λίστα χωρίς να μπορούν να επιλέξουν παίκτες της ομάδας τους. Θυμίζουμε πως στο 2ο All Star Game θα αγωνιστούν οι 6 πρώτοι σε ψήφους από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία.

Οι δύο τελευταίες ψηφοφορίες παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και για λόγους διαύγειας και αντικειμενικότητας, θα παρουσιάσουμε επακριβώς ποιοι ψήφισαν ποιους.

Οι 20 ποδοσφαιριστές MVP που επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες (ο αριθμός μπροστά η αντίστοιχη αγωνιστική) :

1. Ηρακλής Ελευθεριάδης (μεσοαμυντικός,. Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

2. Ηλίας Σιδηρόπουλος (επιθετικός, Άτλας Ζερβοχωρίου)

3. Χρήστος Μπρέγκου (μέσος, Φίλιππος Μελίκης)

4. Βασίλης Σερμπίνης (μεσοαμυντικός, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

5. Γιώργος Μυλωνάς (τερματοφύλακας, Εθνικός Κλειδιού)

6. Χρήστος Φεζουλάς (επιθετικός, Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)

7. Γιάννης Μουρίκι (επιθετικός, ΦΑΣ Νάουσα)

8. Αλέξης Χάμπαλης (μεσοεπιθετικός, Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας)

9. Νίκος Περηφανόπουλος (αμυντικός, ΦΑΣ Νάουσα)

10. Μάκης Σπανός (επιθετικός,. Ατρόμητος Διαβατού)

11. Φλάβιος Ρόκκος (μεσοαμυντικός, Άτλας Ζερβοχωρίου)

12. Λάζαρος Μουρατίδης (αμυντικός, Φίλιππος Μελίκης)

13. Τρύφωνας Νίκου (μεσοεπιθετικός, ΦΑΣ Νάουσα)

14. Κώστας Τσίπης (αμυντικός, ΑΕ Χαρίεσσας)

15. Σάκης Παπατάνος (αμυντικός, ΦΑΣ Νάουσα)

16. Σάκης Παπαδής (επιθετικός, ΓΑΣ Ροδοχωρίου)

17. Δημήτρης Θεοδοσιάδης (αμυντικός, ΓΑΣ Ροδοχωρίου)

18. Γιώργος Κανδηλίδης (μεσοαμυντικός, ΑΕ Χαρίεσσας)

19. Θοδωρής Πέτγαζλης (επιθετικός, ΑΣ Ειρηνούπολης)

20. Μπάμπης Σαλτουρίδης (μεσοαμυντικός, Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων)

Σε περίπτωση που κάποιος από τους παραπάνω παίκτες απουσιάσει για κάποιο λόγο, τη θέση του καταλαμβάνει ο MVP της επόμενης αγωνιστικής (21ης) κ.ο.κ. Θυμίζουμε πως όπως και πέρσι,. η επιλογή των ομάδων θα γίνει από τους head coaches πριν την έναρξη του αγώνα, παράλληλα με την παρουσίαση των ποδοσφαιριστών.

*δείτε σε λίγο τι ψήφισαν προπονητές και αρχηγοί στην Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected