Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Ηρακλής Άσπρου – Εδεσσαϊκός (2-2) Φινάλε για…γερά νεύρα στο ντέρμπι!

aspro-edessaΣ ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι εξελίχθηκε το αναβληθέν ντέρμπι της Α1 κατηγορίας στο γήπεδο του Άσπρου, όπου ο τοπικός Ηρακλής αντιμετώπιζε την ομάδα του Εδεσσαϊκού.

Κάτοχος της μπάλας και των φάσεων καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν η ομάδα του Ημαθιώτη μέσου Σάκη Ρίσσου, που βρισκόταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 80ο λεπτό.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς μόλις στο 10´ ο Μάκης Δημητριάδης για τους γηπεδούχους, που ήταν και σκορ ημιχρόνου και στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65´ ο Ελευθεριάδης διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων Κι ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι είχε κριθεί, οι “Τραιανοφόροι” έκαναν τη μεγάλη ανατροπή μειώνοντας αρχικά σε 2-1 με τον Μεταξά (85′) και στην αμέσως επόμενη επίθεση, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου που ευτυχώς δεν πήραν μεγάλες διαστάσεις καθώς οι υπεύθυνοι είχαν φροντίσει να υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ταγκαλίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Κατεριάδη και Αθανασίου

Συνθέσεις

Ηρακλής Άσπρου : Παπαδόπουλος, Σέρα, Ορφανίδης, Ελευθεριάδης (84´ Παλάνης), Πληκαδίτης, Ρέις, Τόπκας, Αντωνιάδης, Ρίσσου, Πλατάκης.

Εδεσσαϊκός : Βασιλειάδης, Σαββαΐδης, Παπαηλίας, Πεχλιβάνης, Πούπης, Παπουλίδης, Παλημάνης, Λαφαζανίδης, Μεταξάς, Παπαδόπουλος, Μπέσιος ( 60´Μουλάς)

Επιμελεια : Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected