Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Μεταγραφή… μεγατόνων για το ImathiaSportsNews! Στην ομάδα μας ο Νίκος Κουλιανός!

uwtLGEjRVG2bOIUTbfbm

Μπορεί να μην είναι περίοδος μεταγραφών, μπορεί να βρισκόμαστε στο απόγειο των πρωταθλημάτων, το Imathia SportsNews κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον μάστερ ή αλλιώς γκουρού του στοιχήματος, Νίκο Κουλιανό!

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο “Metropolis” 95.5 της Θεσσαλονίκης και συντάκτης της σελίδας www.betshow.com, αποχωρεί από το πιο δημοφιλές αθλητικό ραδιόφωνο της Μακεδονίας και εντάσσεται στο δυναμικό του ImathiaSportsNews, αναλαμβάνοντας την στοιχηματική ενημέρωση και ανάλυση όπως κάνει με απόλυτη επιτυχία επί 15 και πλέον χρόνια.

Η μεταγραφή είναι μια τεράστια επιτυχία του αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας Αργύρη Τσιγγενόπουλου, ο οποίος προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες και με μία πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί (οι ετήσιες απολαβές ξεπερνούν αυτές του Ντι Μαρία στη Ρεάλ) ο Νίκος Κουλιανός ανήκει από σήμερα στο δυναμικό του ImathiaSportsNews.

Ο ίδιος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως νέο μέλος της ιστοσελίδας :

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ιδιαίτερα ευτυχής που θα συνεργαστώ με το ImathiaSportsNews, μια ιστοσελίδα που έχει ξεπεράσει σε αναγνωσιμότητα την αντίστοιχη του metrosport και γω παίζω μπάλα μόνο με τους πρωταθλητές…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected