Κατηγορίες
Basket

Δημήτρης Ιτούδης : “Τελικός με Ολυμπιακό”

8958e228252af0cc3c24c25044f2c561_LΧαρακτήρα τελικού προσέδωσε στην εντός έδρας αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Ιτούδης.

Οι Ρώσοι θα υποδεχθούν αύριο (03/04, 20.00) στο «USH CSKA» τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, και δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα πέραν του νικηφόρου προκειμένου να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ο προπονητής τους στάθηκε στη σπουδαιότητα της αναμέτρησης, δίνοντάς της μάλιστα το χαρακτήρα τελικού, ενώ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Αυτό είναι άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο και αποτελεί ακόμα έναν τελικό για εμάς. Χρειαζόμαστε τη νίκη και αυτή δεν θα έρθει εύκολα. Θα είμαστε έτοιμοι. Καλώ τους φιλάθλους μας να βοηθήσουν την ομάδα».

Δηλώσεις, για το ματς, έκανε και ο Αντρέι Κιριλένκο: «Τα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ Μόσχας –Ολυμπιακός είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είμαι βέβαιος πως θα είναι ακόμα ένα ενδιαφέρον και σκληρό ματς, στο οποίο κάθε παίκτης θα ήθελε να πάρει μέρος. Η ομάδα μας αντιμετώπισε δυσκολίες στο ΣΕΦ και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη στη Μόσχα, προκειμένου να βελτιώσουμε τη βαθμολογική θέση μας».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected