Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

Η μεγάλη μάχη του Κυζερίδη…

kizeridis-604x345Ο Νίκος Κυζερίδης έχει χαθεί από το προσκήνιο εδώ και κάποια χρόνια και γι’ αυτό υπάρχει σοβαρός λόγος. Και σίγουρα δεν είναι το γεγονός ότι από το 2012 έχει μετακομίσει στην Γερμανία.

Ο παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Νάουσας, του Πανηλειακού, της Πόρτσμουθ, του Άρη, της Βέροιας, του Αγροτικού Αστέρα και του Μακεδονικού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», δίνει εδώ και τρία χρόνια τη δική του μάχη κόντρα στον καρκίνο, στους λεμφαδένες του λαιμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο ΠΣΑΠ επικαλούμενος το πρόβλημα υγείας του, φρόντισε να επιταχύνει τις δικαστικές εξελίξεις, μέσω των οποίων μπορεί να ενισχυθεί οικονομικά ο Κυζερίδης.

Το 2014 κατέθεσε αγωγή κατά του ελληνικού δημοσίου για τα χρήματα, που έχασε από την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 44 το 2004 και τα οποία με σχετική νομοθετική ρύθμιση είχε αναλάβει να καλύψει η Πολιτεία.

Η υπόθεση του συμπεριλήφθηκε στις αντίστοιχες των Διγκόζη και Κατσιαρού, που είχαν κινηθεί από το 2012. Ο δικηγόρος του ΠΣΑΤ, Εμμανουήλ Αλαφραγκής επικαλέστηκε ειδικούς λόγους και χθες το πρωί στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, εκδικάστηκε κατά του ελληνικού Δημοσίου η αγωγή των τριών πρώην παικτών των «κιτρίνων» που διεκδικούν συνολικά 550.000 ευρώ.

Μάλιστα το αίτημα της πλευράς των Κυζερίδη, Διγκόζη, Κατσιαρού είναι να εκδοθεί το ταχύτερο η απόφαση και να είναι προσωρινώς εκτελεστή, ώστε να μπορούν να λάβουν τα χρήματα χωρίς να περιμένουν εκδίκαση σε δεύτερο ή τρίτο βαθμό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected