B ΕΠΣ Ημαθίας

A2 Ερασιτεχνική – Το pregame των δύο ομίλων (24η και 22η αγωνιστική αντίστοιχα)

pregame11111111121

Α2 Ερασιτεχνική (1ος όμιλος)

24η αγωνιστική

Τρεις εβδομάδες απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρώτου ομίλου στην Α2 Ερασιτεχνική και οι φίλοι του ποδοσφαίρου αναμένουν με αγωνία την τελική έκβαση για την άνοδο στην Α1 αλλά και στο ποια ομάδα θα τερματίσει στην 13η θέση, που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι στην ουρά αλλά και ματς-“παγίδες” για τους τρεις πρωτοπόρους και ανταγωνιστές για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην ανώτερη κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δικαιολογημένα τα βλέμματα στρέφονται στο Νεόκαστρο, όπου ο τοπικός Αχιλλέας, τελευταίος μέχρι στιγμής στην κατάταξη υποδέχεται τον Εθνικό Ράχης, με τους “κυανόλευκους” να διατηρούν σταθερά τη διαφορά του ενός βαθμού στα τελευταία παιχνίδια. Ωστόσο, νίκη για τον Αχιλλέα δεν σημαίνει απαραίτητα και παραμονή καθώς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγωνίζεται με Θύελλα Σταυρού εκτός και Ποντιακή Νεολαία Αράχου εντός, δύο παιχνίδια (ειδικά το δεύτερο) που θα χρειαστεί υπερπροσπάθεια για να αποσπαστούν βαθμός ή βαθμοί. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Καρβαριώτη υποδέχεται την Κυριακή του Θωμά (19/4) τη Δόξα Λιανοβεργίου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην Κορυφή, έδρα του επίσης αδιάφορου βαθμολογικά Αλιάκμων Νησελίου.

Όσον αφορά τη μάχη της κατάκτησης των δύο προνομιούχων θέσεων, το ακλόνητο φαβορί παραμένει η ΑΕ Αλεξάνδρειας, που εκτός του γεγονότος πως έχει ένα ματς λιγότερο (με Νηρέα εκτός, 8/4) αγωνίζεται στις τελευταίες αγωνιστικές με ομάδες χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τους διώκτες της (Ποντιακή Νεολαία Αράχου και Ακαδημία Βέροιας) που θα αναμετρηθούν μεταξύ τους!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής, η Δόξα Λιανοβεργίου υποδέχεται τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και ο Μακεδονικός Πλατάνου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νησαϊκό, δύο αναμετρήσεις που αναμένονται να επιτευχθούν πολλά τέρματα ελέω και της έλλειψης σκοπιμότητας από τους αντιπάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ακαδημία Βέροιας (3) – Θύελλα Σταυρού (8)  [2-0]

Αχιλλέας Νεοκάστρου (13) – Eθνικός Ράχης (12)  [4-3]

Ποντιακή Νεολαία Αράχου (2) – Νηρέας Βέροιας (10)  [3-1]

Δόξα Λιανοβεργίου (5) – ΠΑΟ Παλατίτσια (11)  [6-0]

Αλιάκμων Νησελίου (9) – ΑΕ Αλεξάνδρειας (1)  [1-5]

Μακεδονικός Πλατάνου (7) – Νησαϊκός (4)  [1-1]

Ρεπό : Άρης Παλαιοχωρίου (6)

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 1ου ομίλου


Α2 Ερασιτεχνική (2ος όμιλος)

22η αγωνιστική (τελευταία)

Ενενήντα λεπτά χωρίζουν τους Απόλλων Λυκογιάννης και Νέα Γενεά Νικομήδειας για να διαπιστώσουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο. 

Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμοί (17 έναντι 15) και η αυριανή τελευταία αγωνιστική στον 2ο όμιλο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς όλα θα κριθούν μέσα σε 90 λεπτά. Το αβαντάζ εκ των πραγμάτων έχουν οι “κυανόλευκοι”, ωστόσο θέλουν μόνο νίκη στον Άγιο Γεώργιο κόντρα στον τοπικό Απόλλων καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Νέα Γενεά, η ομάδα της Νικομήδειας έχει το πάνω χέρι λόγω του 5-0 στον δεύτερο γύρο. Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχεται τη Δόξα Νάουσας και το σίγουρο είναι πως άπαντες θα βρίσκονται συντονισμένοι στο ImathiaSportsNews, που έκτακτα και γι αυτό το λόγο, θα ενημερώνει από τις 10.30 το πρωί για την εξέλιξη των δύο αγώνων.

Στα υπόλοιπα ματς, οι ομάδες ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για φέτος και θα επικυρωθεί η ανάδειξη του πρωταθλητή από πλευράς Κεραυνού Επισκοπής, το δεύτερο εισιτήριο για την Α1 που κατέκτησε ο ΓΑΣ Κοπανού αλλά και το ποιος θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στον όμιλο, με τον Χάρη Παραστατίδη να έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Γιάννη Χατζηγεωργίου (28 έναντι 21). Θυμίζουμε πως όποιος αναδειχθεί πρώτος “μπόμπερ” (το ίδιο ισχύει και για τον 1ο όμιλο) θα βραβευτεί από το ImathiaSportsNews, λίγο πριν την έναρξη του 2ου All Star Game Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, που θα διεξαχθεί τον επόμενο μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 10.30 (μέσα στην παρένθεση η βαθμολογική θέση της ομάδας και στην αγκύλη το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Ολυμπιακός Νάουσας (3) – Θύελλα Στενημάχου (5)  [0-1]

Νέα Γενεά Νικομήδειας (12) – Δόξα Νάουσας (9)  [0-2]

Απόλλων Αγίου Γεωργίου (10) – Απόλλων Λυκογιάννης (11)  [1-1]

Ελπίδα Μονοσπίτων (3) – ΑΟ Μαρίνας (6)  [6-1]

Ακαδημία Μακροχωρίου (7) – Κεραυνός Επισκοπής (1)  [2-4]

ΓΑΣ Κοπανού (2) – ΑΕΠ Βέροιας (8)  [4-1]

δείτε εδώ τη στατιστική εικόνα του 2ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected