Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

AE Χαρίεσσας – Φίλιππος Μελίκης 0-0

DSCN5040Ένα από τα πιο μέτρια παιχνίδια της φετινής χρονιάς παρακολούθησαν οι ελάχιστοι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας.

Ο έντονος αέρας και ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων και οι ευκαιρίες που καταγράφηκαν για τις δύο ομάδες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου σε συνδυασμό με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, αποτέλεσαν ένα μείγμα που δεν απέδωσε το θέαμα που περίμεναν ίσως αρκετοί.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως με τις επελάσεις του Τοπαλίδη και τις καλές τοποθετήσεις του Κατσιγιαννόπουλου, ενώ ο Φίλιππος με μακρινά σουτ των Ανδρίτσου και Μπρέγκου, χωρίς όμως να βάλουν δύσκολα στους δύο τερματοφύλακες οι οποίοι επενέβησαν χωρίς πολλά προβλήματα.

Για τις δύο ομάδες απομένει πλέον η τελική κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα, με την ΑΕΧ να έχει ως εφικτό στόχο την 4η θέση και τον Φίλιππο να πλασαριστεί στην πρώτη 6άδα.

DSCN4369

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Παυλίδη και

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Λιακόπουλος, Λέσκας, Θεοδωρόπουλος, Τσίπης, Μπατανάρας, Κανδηλίδης, Τσάλμας (62′ Φείμ / 72′ Χαλκιάς), Κατσουγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος, Παμπουχίδης (80′ Δάγγας), Τοπαλίδης.

Φίλιππος Μελίκης : Τσιώμος, Παρσόπουλος (74′ Μαμουτόπουλος), Μουρατίδης, Σίμος, Τάσος, Μπούφι, Μπρέγκου, Τεγούσης, Καραγκιζόπουλος, Ανδρίτσος (64′ Πιτσάβας), Σερασκέρης (78′ Μπούθας)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected