Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΣ Ειρηνούπολης – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-0 (photos+video)

DSCN5525Μία ανάσα από τον τίτλο βρίσκεται ο ΑΣ Ειρηνούπολης, που επικράτησε σήμερα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την απώλεια βαθμών του ΦΑΣ Νάουσα στο Παλαιό Σκυλίτσι. 

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη χρειάζεται τρεις βαθμούς στα δύο τελευταία ματς για να στεφθεί πρωταθλήτρια και να μπει στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, που ξεκινά την Κυριακή 10 Μαϊου. Στο σημερινό παιχνίδι, με έντονη επιθετικότητα και συνεχόμενο passing game, έκαμψε την αντίσταση των “πρασίνων” και με ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο σημείωσε την 24η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Untitled-1

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, το ImathiaSportsNews βράβευσε τους Θοδωρή Πέτγαζλη του ΑΣ Ειρηνούπολης και Μπάμπη Σαλτουρίδη του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, ως τους MVP της 19ης και 20ης αγωνιστικής αντίστοιχα, όπως επιλέχθηκαν από τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας. Την βράβευση του επιθετικού των γηπεδούχων έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής της ομάδας, Μπάμπης Τορτοπίδης και των φιλοξενούμενων ο Γενικός Αρχηγός, Σωκράτης Φετεινίδης.

Οι 100 περίπου θεατές που παρακολούθησαν το σημερινό παιχνίδι είδαν έναν επιθετικό μονόλογο από πλευράς γηπεδούχων, χωρίς όμως την ανάλογη ευστοχία σε σύγκριση με τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προσπάθησαν με πολλούς τρόπους να απειλήσουν τα καρέ του Μουσκεφτάρα, ο οποίος όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρόν. Καλή απόδοση από την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων, σημαντική η συμβολή των ακραίων μπακ-χαφ από πλευράς γηπεδούχων (Αργυρίου και Μανδάλης) που με τα γεμίσματα τους “φόρτωσαν” σε μεγάλο βαθμό τα αντίπαλα καρέ.

Το γκολ του Κώστα Έξαρχου (στην επανεμφάνιση του μετά από τέσσερις αγωνιστικές τιμωρίας) “ξεκλείδωσε” την άμυνα των “πρασίνων” και παρά τις χαμένες ευκαιρίες, το γκολ που έδωσε οριστικά τη νίκη στους γηπεδούχους επετεύχθη στο 88′ από τον βραβευθέντα σήμερα Θοδωρή Πέτγαζλη.

DSCN5548

Το φιλμ της αναμέτρησης

1′ Δυνατό σουτ του Κάρλος από τον άξονα, η μπάλα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μουσκεφτάρα.

16′ Σουτ του Λαμπριανίδη από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18′ Αλλεπάλληλες κόντρες στα όρια της περιοχής, ο Έξαρχος από πολύ πλάγια έκανε το σουτ ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε σε κόρνερ.

21′ Ο Ντάμτσιος στην προσπάθεια του να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Κουκουράκη, πήρε περίεργη τροχιά προς το τέρμα με τη μπάλα να καταλήγει λίγα μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

26′ Κάθετη πάσα του Κουκουράκη στην πλάτη της άμυνας, ο Παρσόπουλος από πλάγια δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά.

27′ Σουτ του Κουκουράκη από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μουσκεφτάρα.

28′ ΓΚΟΛ! Γέμισμα του Μανδάλη από δεξιά, ο Μουσκεφτάρας απέκρουσε με τα πόδια, ο Καρυπίδης έκανε την κεφαλιά-πάσα προς τον Έξαρχο και αυτός επίσης με το κεφάλι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

29′ Λάθος γύρισμα του Αργυρίου προς τον Ιωακειμίδη, ο Χαλβατζής προλαβαίνει τον πορτιέρο των γηπεδούχων, ωστόσο το πλασέ έφυγε αρκετά μέτρα μακριά από την εστία.

DSCN5554

35′ Κάθετη πάσα του Έξαρχου, ο Μανδάλης δεν προλαβαίνει την έξοδο του Μουσκεφτάρα και ο τερματοφύλακας των “πρασίνων” απομάκρυνε με τα πόδια.

44′ Πάσα του Λαμπριανίδη προς τον Έξαρχο, ο τελευταίος πλάσαρε άουτ.

64′ Συνεχόμενες κόντρες στην άμυνα των φιλοξενούμενων, αποδέκτης ο Κουκουράκης ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Μουσκεφτάρα.

80′ Ατομική ενέργεια του Πέτγαζλη, το σουτ όμως που επιχείρησε απέκρουσε σωτήρια ο Μουσκεφτάρας.

85′ Με καλές προϋποθέσεις το σουτ του Χαλβατζή, αποκρούει ο Ιωακειμίδης.

86′ Ωραία πάσα του Κουκουράκη με στόχο τον Καρυπίδη, το σουτ του τελευταίου βρίσκει το δοκάρι του Μουσκεφτάρα.

88′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Παρσόπουλου από αριστερά, ο Πέτγαζλης με κεφαλιά σημάδεψε σωστά “κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του (2-0)

90′ Πολύ ωραία προσπάθεια του Παπαδόπουλου, βρέθηκε απέναντι από τον Ιωακειμίδη, ο τελευταίος όμως αποσόβησε σίγουρη παραβίαση.

DSCN5526

DSCN5527Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Καραϊωσήφ.

Συνθέσεις

ΑΣ Ειρηνούπολης : Ιωακειμίδης, Μανδάλης, Αργυρίου (61′ Γκελοσάνι), Βαλδήρ, Τενεκετζής, Κάρλος, Καρυπίδης (86′ Παντζαρτζίδης), Λαμπριανίδης, Έξαρχος (76′ Πέτγαζλης), Κουκουράκης, Παρσόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Μουσκεφτάρας, Δρομπουλιανούδης, Σερμπίνης, Παπαδόπουλος, Σαλτουρίδης, Σούρλας Δ., Μηνούδης Α., Βελικούδης (55′ Καρβούνης), Χαλβατζής, Ντάμτσιος, Σούρλας Σ. (83′ Ελευθεριάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected