Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Επισκοπή (2-0) Επιστροφή στην 11άδα για Παπατζίκο, 90′ οι Νικόλτσης και Πετράκος

Χωρίς τίτλο

Ο ΑΟΧ επικράτησε 2-0 της Επισκοπής και έκλεισε θέση για την Football League της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Κυριάκου Γρηγοράκη έκανε το καθήκον της στο Μάλεμε. Ήθελε μόνο τρίποντο για να σφραγίσει την 4η θέση, που σημαίνει απευθείας παραμονή στην κατηγορία, και το κατάφερε. Νίκησε 2-0 την Επισκοπή με πρωταγωνιστή και σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Στέλιο Κρητικό στο 10’ και 76’ και θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην Football League. Έτσι, θα κάνει… Καλό Πάσχα, ενώ σκέφτεται από τώρα τις… διακοπές! Από την άλλη, η Επισκοπή θα αγωνισθεί στα πλέι άουτ,  χωρίς βαθμό.

Ο ΑΟΧ ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος και μία από τις λίγες φάσεις που είχε κατάφερε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Μόλις στο 10’, ο Στέλιος Κρητικός έπιασε το αριστερό σουτ και έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο ίδιος παίκτης απείλησε με σουτ στο 18’. Άλλη ουσιαστική φάση δεν έγινε από τις δύο ομάδες. Η Επισκοπή ισορρόπησε το ματς, χωρίς ωστόσο να φανεί απειλητική.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΧ όχι μόνο κράτησε το υπέρ του σκορ, αλλά κατόρθωσε στη μοναδική φάση που είχε να «κλειδώσει» το ματς. Στο 76’, και πάλι ο Στέλιος Κρητικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του σημειώνοντας το 2-0. Η Επισκοπή απείλησε με τον Δρακάκη και τον Νικόλτση στο 80′ και 82′ αντίστοιχα.

Συνθέσεις

Χανιά : Σικαλιάς, Παγώνης, Ανδρέου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπατζίκος (73′ Πάτας), Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Ν Γκουέμ (41′ Εσόνο), Καραγιάννης (68′ Ρένια), Γκονζάλες, Κρητικός.

Επισκοπή :  Γουναρίδης, Αργυρίου, Πετράκος, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (46′ Παπαδήμας), Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Βιτώρος, Μανουσάκης (66′ Δρακάκης), Πάλλας (66′ Βουτσιώτης).

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected