Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Οπούντιος Μαρτίνου 0-0

DSC_0044

Η ομάδα της Κατερίνης δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα του Καραϊσκάκη και παρέμεινε 4 βαθμούς πίσω τόσο από την ομάδα της Άρτας, όσο και από τα Τρίκαλα τα οποία φιλοξενεί την επόμενη αγωνιστική.

Ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται για γκολ που του ακυρώθηκε στο 90΄ως οφ-σάιντ από τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης Πάτρα ενώ στα αξιοσημείωτα και οι 3 αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι, μια για τους γηπεδούχους (Νάκας) και δυο για την ομάδα του Μαρτίνου (Μιμιγιάννης-Τζέλος)

Το πρώτο μέρος ήταν απόλυτα ισορροπημένο χωρίς τη μεγάλη φάση για καμία ομάδα. Παρόλα αυτά τα δυο καλά σουτ που έγιναν από τον Μακράκη και τον Νάκα στο 15΄και το 18΄αντίστοιχα, πέρασαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Τσίμα.

Στο 2ο μέρος ο Αχιλλέας αύξησε την πίεση του και θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν αρχικά ο Μακράκης στο 67΄ πλάσαρε καλά επάνω στην κίνηση μετά από ωραία σέντρα του Μωυσίδη, η μπάλα κόντραρε στον Σπυριδάκη και κατέληξε κόρνερ ενώ και στο 88΄η κεφαλιά του αμαρκάριστου Παυλίδη πέρασε άουτ.

DSC_6105

Η μεγάλη φάση έγινε στο 90΄. Ο Παυλίδης εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και αριστερά για τον Αχιλλέα με τον Δημητρίου να παίρνει την κεφαλιά, τον Τσίμα να αποκρούει χωρίς όμως να διώχνει και τον επερχόμενο Μακράκη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Προς έκπληξη όλων ο 1ος βοηθός Πάτρας έδειξε οφ-σάιντ. Ακολούθησαν οι έντονες διαμαρτυρίες παικτών και ανθρώπων των γηπεδούχων αλλά τελικά δεν άλλαξε τίποτε και το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0-0.

Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Παυλίδης, Μωυσίδης-Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης, με τον Μωυσίδη να δέχεται στις καθυστερήσεις και την 2η κίτρινη (κόκκινη) από τον διαιτητή Αγγελάκη.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Αποστόλης Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Δερμίσης (65΄Μωυσίδης), Δημητρίου, Τασίδης, Οικονόμου, Παυλίδης, Δημητρουλόπουλος, Καραγκούνης, Νάκας (57΄Κωτσιαρίδης), Μακράκης.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Τσίμας, Κουτσούμπας, Στυλιανός, Βέλλιος, Σπυριδάκης, Τσέλλος (λ.τ. 60΄Μπαρκώσης), Βλάχος, Νικολόπουλος, Καπός, Κόκα (80΄Πέππας), Μιμιγιάννης (λ.τ. 8΄ Γκρίτζαπης).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected