Α ΕΠΣ Ημαθίας

Εθνικός Κλειδιού – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-2 (photos)

4-4 007Τους 37 βαθμούς έφτασε ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας και πλέον κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς βρίσκεται στην προνομιούχο 10η θέση, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Αντίθετα, ο Εθνικός Κλειδιού αποχαιρετά την κατηγορία μετά από τρεις σεζόν, μία χρονιά που ξεκίνησε με αισιοδοξία (σημαντικές μεταγραφές) και νέα δεδομένα (νέα πρόσωπα στη διοίκηση και νέος προπονητής). Ωστόσο, το τοπικό στοιχείο στο οποίο ως επί τω πλείστον βασίζεται η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και η εύρυθμη λειτουργία της Ακαδημίας, δίνουν το ενθαρρυντικό στίγμα για τη συνέχεια που με τη σωστή δουλειά και υπομονή, θα τους φέρει και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ημαθίας

4-4 040

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι “πράσινοι” ήταν πιο ουσιαστικοί, κυνήγησαν από την αρχή το γκολ και έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο τη νίκη. Οι “κυανόλευκοι” αντέδρασαν μετά το γκολ που σημείωσαν οι…ίδιοι, ισοφάρισαν με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο δεύτερο μέρος και να φύγουν από το Κλειδί με μια πολύ σημαντική νίκη.

Το φιλμ της αναμέτρησης

7′ ΓΚΟΛ! Σουτ του Χειμωνίδη από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Δημητριάδης, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Μυλωνά (0-1).

10′ Δυνατό σουτ του Σαμψωνίδη, εντυπωσιακή απόκρουση του Μυλωνά σε κόρνερ.

18′ Σέντρα του Ρηγοπούλου ο Μιχάλης Λίκα έκανε το πλάσε η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μυλωνά.

4-4 021

29′ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Νίκος Κεχαγιάς έκανε την κούρσα από αριστερά, έκανε τη σέντρα από το ύψος του κόρνερ προς τη μικρή περιοχή, την πορεία της μπάλας ακολούθησε ο Κωστόπουλος και με πλάσε, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Χρήστου Λίκα.

39′ Εκτέλεση φάουλ του Αλέκου Οικονόμου στην πορεία της μπάλας ο Σαμψωνίδης, αλλά δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Μυλωνά.

51′ Κάθετη μπαλιά του Χάμπαλη για τον Χειμωνίδη, το σουτ του τελευταίου βρήκε στο αριστερό δοκάρι και πέρασε άουτ.

55′ Δυνατό σουτ του Χάμπαλη μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Μυλωνά.

59′ Κάθετη πάσα του Χάμπαλη με αποδέκτη τον Χειμωνίδη δυνατό σουτ του τελευταίου, η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά μπλόκαρε ο Μυλωνάς.

62′ ΓΚΟΛ! Ωραία ατομική ενέργεια του Αλέκου Οικονόμου, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στο δεύτερο δοκάρι στον αφύλαχτο Χάμπαλη ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-2).

80′ Πάσα του Χάμπαλη για τον Τσανασίδη, πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτηρία ο Διακόπουλος σε κόρνερ

90′ Δυνατό σουτ του Χάμπαλη μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

4-4 001

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γιοβανόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Μοσχόπουλο Δ.

Συνθέσεις

Εθνικός Κλειδιού : Μυλωνάς (73′ Διακόπουλος), Τούνης, Δημητριάδης, Κωστόπουλος, Καλυβιώτης Δ., Πετικόπουλος, Περηφανόπουλος, Κεχαγιάς Σ. (66′ Κεχαγιάς Φ.), Κεχαγιάς Ν., Παπαδόπουλος (60′ Παπαγιάννης), Νικολόπουλος.

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: Λίκα Χ., Κουβατσίδης, Σαμψωνίδης, Χειμωνίδης (66′ Τσανασίδης), Ρηγόπουλος, Καρολίδης, Λίκα Μ., Οικονόμου Α., Χάμπαλης, Φεζουλάς (λτρ 43′ Κοτσογιαννίδης), Νικολαϊδης (82′ Ζέρβας).

*περισσότερες φωτογραφίες στο http://agrotikos-asteras.blogspot.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected