Κατηγορίες
Football League

Football League – Τραγελαφικά πράγματα στο Καυτατζόγλειο, στη Γ Εθνική η Καλαμαριά!

aac7a7d4293b65a449790f7c39917d59_LΕπικό τέλος στη Football League με τη Λάρισα να επικρατεί 1-0 του Ηρακλή και να παίρνει τη θέση στα play-off – Ήττα υποβιβασμού για τον Απόλλωνα 1926 μετά την ήττα από τον Αγροτικό Αστέρα.

Στα play-off της ανόδου θα αγωνιστεί η Λάρισα ύστερα από το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Η ομάδα του Κάμπου επικράτησε 1-0 και έτσι αναρριχήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και οι παίκτες της Λάρισας αρχικά αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Ύστερα από αρκετή ώρα όμως, επέστρεψαν, ο Περόνε έχασε το πέναλτι και έτσι η Λάρισα πήρε την 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τη Λαμία εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Από εκεί και πέρα στο κρισιμότερο παιχνίδι για τον υποβιβασμό, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα 1926 εκτός έδρας για να φτάσει στα play-out και η ομάδα της Καλαμαριάς να υποβιβαστεί.

Ο Αιγινιακός έκανε το καθήκον του επικρατώντας 4-0 του Φωκικού με άνετο τρόπο. Ο Τύρναβος πήρε τη θέση των play-out ύστερα από τη νίκη του με 2-0 επί του υποβιβασμένου Εθνικού Σερρών.

Σε θέση ισχύος στα play-out η Ζάκυνθος η οποία επικράτησε 2-1 του Πιερικού. Τέλος η Αναγέννηση Καρδίτσας πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 επί του Ολυμπιακού Βόλου εντός έδρας.

Δείτε την τελική βαθμολογία του Βορείου Ομίλου της Football League

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected