K20 - K17 - K15

Βέροια Κ17 – Πανθρακικός Κ17 3-0

71611e488a20e7e41b7b5b9367f61cc6_L

Μία από τις καλύτερες της εμφανίσεις πραγματοποίησε σήμερα η Κ17 της Βέροιας, επικρατώντας με 3-0 της αντίστοιχης του Πανθρακικού, η οποία μάλιστα βρίσκεται 15 βαθμούς πιο πάνω στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Γιάννη Καψαλιάρη (ο Δημήτρης Χριστοφορίδης βρέθηκε στην Κρήτη για την ανδρική ομάδα αλλά και την Κ20) ήταν καταιγιστική, είχε την κατοχή καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Θρακιώτες.

Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Αγίου Γεωργίου ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τη “Βασίλισσα”,η οποία μετά από ένα πολύ δυνατό πρώτο 20λεπτο κατάφερε να προηγηθεί με ατομική προσπάθεια του Σαμιώτη (30′), ο οποίος πέρασε έναν αντίπαλο του και απέναντι από τον τερματοφύλακα των “πρασίνων” πλάσαρε εύστοχα.

Μέχρι την ανάπαυλα, η Βέροια είχε δύο ακόμη πολύ καλές στιγμές, με τους Πέτρο Δημητριάδη και Χατζηπαρασίδη οι οποίοι δεν κατάφεραν από πλεονεκτική θέση να διπλασιάσουν τα τέρματα της ομάδας τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 55′ πραγματοποίησαν το 2-0 και συγκεκριμένα με τον Νικόπουλο, ο οποίος δέχτηκε την ωραία πάσα του Πέτρου Δημητριάδη και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, έδωσε σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα το σκορ πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, όταν ο Κουτρουλιάς έκανε το γέμισμα, ο Σαμιώτης με κεφαλιά βρήκε τον Καραγιάννη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τη Βέροια, που αγωνίστηκε με αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Κ15, έμεινε με 10 παίκτες στο 63′ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καψάλη.

Η σύνθεση της Βέροιας

Σουροβίκης, Δημητριάδης Κ., Ράδης, Τσιούχας, Καραμπίνας, Χατζηπαρασίδης (52′ Καραγιάννης), Κουτρουλιάς, Δημητριάδης Π. (71′ Νεστορόπουλος), Νικόπουλος (61′ Τσουλχάι), Μαντός (81′ Στογιάννης), Σαμιώτης (74′ Αϊρατζής)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected