Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Το photostory από τέσσερα ματς

DSCN9787Σε τρία παιχνίδια βρέθηκαν σήμερα οι συνεργάτες του alexandriamou.gr, στα πλαίσια της συνεργασίας του αθλητικού τμήματος της ιστοσελίδας με το ImathiaSportsNews. Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ από τα γήπεδα Νησελίου, Αράχου και Λιανοβεργίου αλλά και από την αναμέτρηση Ολυμπιακός Νάουσας – Θύελλα Στενημάχου, υλικό που αποσπάσαμε από το http://olympiakosnaousas.blogspot.gr/

1. Αλιάκμων Νησελίου – ΑΕ Αλεξάνδρειας  1-6 : Εύκολη επικράτηση των πρωτοπόρων, που χρειάζονται μία νίκη σε τρία παιχνίδια για να κερδίσουν την άνοδο τους στην Α1 Ερασιτεχνική. Τρία γκολ για τον Αποστόλη Λίτσι και από ένα για τους Μπάλιο, Παπαδόπουλο και Αναστάση ενώ το γκολ της τιμής σημείωσε ο πρώτος σκόρερ του Αλιάκμονα φέτος, Μπαϊράμι.

2. Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Νηρέας Βέροιας  2-0 : Με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, οι νεοφώτιστοι παρέμειναν στη δεύτερη θέση και την Κυριακή 19/4 θα μεταβούν στο Μακροχώρι για το ματς ανόδου με αντίπαλο την Ακαδημία Βέροιας. Σκόρερς για τους γηπεδούχους οι Ιωαννίδης και Σκεντερίδης

3. Δόξα Λιανοβεργίου – ΠΑΟ Παλατίτσια  2-0 : Μία ακόμη νίκη για την ομάδα του Σάκη Παγγούρα (2-0), με αντίπαλο τους “πράσινους” του Παναγιώτη Παπαδόπουλου. Σκόρερς για τους “κυανόλευκους” οι Διτσόλας και Καραντουλαμάς, με τον δεύτερο να φτάνει τα 21 στο πρωτάθλημα.

4. Ολυμπιακός Νάουσας – Θύελλα Στενημάχου  1-1 : Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες, με τους “ερυθρόλευκους” να τερματίζουν στην 4η θέση και τους “κυανόλευκους” στην 5.

περισσότερες φωτογραφίες στο http://olympiakosnaousas.blogspot.gr/

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected