Κατηγορίες
Football League

Football League – Τρεις αποχωρήσεις από Επισκοπή, τέλος ο Γκούρμα στη Λαμία

1 alioΛίγο πριν τα πλέι άουτ, οι Λιονάκης (φωτ.) και Νταμαρλής που δεν υπολογίζονταν απ’ τον Γιάσμινκο Βέλιτς, αποχώρησαν! Ακολούθησε και ο Τζανάκης.

Παρελθόν απ’ το ρόστερ της Επισκοπής αποτελούν οι Μάρκος Λιονάκης και Ερωτόκριτος Νταμαρλής. Οι δύο παίκτες πέρασαν απ’ τα γραφεία της ΠΑΕ κι έλυσαν τα συμβόλαιά τους, αφού δεν βρίσκονταν στα πλάνα του Γιάσμινκο Βέλιτς.

Ο πρώτος κατέγραψε φέτος 7 συμμετοχές, όλες απ’ τον Ιανουάριο και… πίσω (πριν ουσιαστικά αναλάβει ο Βόσνιος κόουτς), ενώ ο Νταμαρλής αποκτήθηκε στην περασμένη χειμερινή περίοδο, ωστόσο δεν έπαιξε καθόλου μην προσφέροντας ουσιαστικά τα προσδοκώμενα.

Η ανακοίνωση: : «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τις λύσεις των συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές, Μάρκο Λιονάκη, Ερωτόκριτο Νταμαρλή λίγο πριν την έναρξη των play out. Η διοίκηση του συλλόγου μας, τούς εύχεται καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε νέα ανακοίνωση που γνωστοποιούσε το διαζύγιο και με τον Μανώλη Τζανάκη: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μανώλη Τζανάκη. Ο σύλλογός μας, εύχεται στον νεαρό αθλητή καλή σταδιοδρομία στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται.

gourma lamia_610x400

Τέλος ο Γκούρμα από τη Λαμία

Ξένο “σώμα” αποτελεί για τη Λαμία ο 34χρονος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com.

Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζουν κύκλοι της “κυανόλευκης” διοίκησης για τον Μάριο Γκούρμα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της mikriliga.com οι ιθύνοντες έχουν πολλά παράπονα από τον έμπειρο φορ, τον οποίο χαρακτηρίζουν “εξαφανισμένο” σε όλα τα σημαντικά ματς που έδωσε η ομάδα της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο παίκτης θεωρείται “τελειωμένος”, γι’ αυτό άλλωστε και δεν ήταν στην αποστολή για το φιλικό με τον Λεβαδειακό. Το πότε θα ανακοινωθεί το “διαζύγιο” απομένει άγνωστο, ωστόσο τόσο ο Γκούρμα, όσο και ο Μπλάζιτς ετοιμάζουν βαλίτσες! Θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Αυτό είναι δεδομένο, μετά την απώλεια και των πλέι οφ.

πηγή

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected