Κατηγορίες
Football League

Football League – Εικόνες διάλυσης στη Λαμία!

z111Ένταση, αποδοκιμασίες και βαρύ κλίμα είχαμε σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, όπου συγκεντρώθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα μετά το διήμερο ρεπό που είχε δοθεί στους παίκτες.

Είκοσι περίπου άτομα, παρά τη βροχή, βρέθηκαν στα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν έντονα ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη, πέταξαν αρκετές κροτίδες, ενώ υπήρξαν κι έντονες λογομαχίες, χωρίς όμως η κατάσταση να τεθεί εκτός ελέγχου.

Όλοι τους περίμεναν κάποιον από τη Διοίκηση της ΠΑΕ να προσέλθει στο χώρο για να τους ενημερώσει τι θα γίνει με την ομάδα όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ!

Φυσικά προπόνηση δεν έγινε, αφού δεν υπήρχαν ρούχα στα αποδυτήρια, ενώ λίγο μετά τις 18.00 ο απερχόμενος πρόεδρος Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ειδοποίησε τον Γιάννη Λύτρα να αποχωρήσουν άπαντες και τους έδωσε νέο ραντεβού για το πρωί’ της Μ. Πέμπτης στις… 07.00!!!

Λίγο πριν την αποχώρηση των παικτών από το γήπεδο, εμφανίστηκε στα αποδυτήρια ο Γιώργος Μοδιάτης, αλλά κράτησε επιδεικτικά αποστάσεις από όλους.

Πάντως αν δεν βρεθεί ουσιαστική λύση, τις επόμενες ημέρες, ο κίνδυνος προσφυγών από τους ποδοσφαιριστές είναι πλέον ορατός, με την ΠΑΕ να μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected